Deputatul Cezar Preda, mesaj de mobilizare şi unitate pentru PNL-işti

0 0

Deputatul liberal Cezar Preda a criticat într-o declaraţie de presă PSD Dâmboviţa, pentru că nu şi-a respectat promisiunile făcute în 2016 :”Eu cred că dezamăgirea pentru dâmboviţeni e maximă şi vreau să vă spun că, şi ca deputat al Partidului Naţional Liberal, eu regret că n-au făcut măcar parte din ce au promis. DN 7, care l-au promis- patru benzi, investiţiile care trebuiau făcute, atâţia miniştri care au fost aici… La un moment dat aveau doi miniştri, aveau şi ministrul Apărării şi ministrul Fondurilor Europene, oameni care puteau să facă ceva pentru judeţul ăsta.”
Trecând în alt registru politic, de ordin intern, Cezar Preda a susţinut că trebuie pus punct disputelor din PNL Dâmboviţa, că nu este momentul răfuielilor ori al epurărilor înaintea unui examen dificil, cum este acela al alegerilor europarlamentare de la sfârşitul lunii mai, punând accent pe mobilizare şi unitate: „Treaba noastră este să fim mobilizaţi şi să facem tot ce trebuie să stăm uniţi. Am văzut în presă că se pregătesc nişte decapitări la PNL Dâmboviţa. Mesajul meu pentru toţi este să nu slăbească echipa, să stăm uniţi, să nu fie dat nimeni afară. Avem timp să evaluăm activitatea după 26 mai.”

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Viorel Moldovan: "Dacă nu eşti atent, fotbalul te curentează imediat"

Chindia începe ultima parte a campionatului Ligii a II a cu gânduri mari. Formaţia dâmboviţeană şi-a prezentat achiziţiile făcute în această iarnă în cadrul unei conferinţe de presă, în care oficialii clubului au vorbit şi despre obiective. „Cu siguranţă, pe stadionul nostru nu se va putea juca în această vară […]