Deputatul Cezar Preda consideră că soldaţii din teatrele de operaţii ar trebui împroprietăriţi

Deputatul liberal de Dâmboviţa Cezar Preda a anunţat că va depune o iniţiativă legislativă, prin care se va conferi militarilor care se întorc din teatrele de operaţii dreptul de a primi pământ.
„Este o tradiţie veche de 500 de ani, de la Ştefan cel Mare, că ostaşii români care au luptat pentru Patrie au primit pământ.(…) Am dat pământ la zeci de mii de revoluţionari mai adevăraţi sau mai falşi. Celor din teatrele de război nu le-am dat nimic. Soldaţii români trebuie să primească din pământul ţării lor, pentru că pentru ţara lor s-au dus acolo, o bucată de pământ. Asta e tradiţia românească”, a argumentat Cezar Preda.
Deputatul liberal a subliniat că va iniţia o Lege pentru împroprietărirea soldaţilor români care se întorc din teatrele de război, în condiţiile în care acest demers se va bucura de susţinerea partidului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ANAF avertizează în legătură cu posibile fraude prin SMS

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală informează contribuabilii asupra unor posibile fraude care se petrec zilele acestea, precizând că persoanele fizice recepţionează sms-uri sau email-uri, în care sunt informaţi că pot primi bani de la ANAF. „Persoanele sunt sfătuite să acceseze un site, la care este disponibil un formular, în care […]