Deputat Claudia Gilia: Incompetenţa Guvernului PNL loveşte în cea mai vulnerabilă categorie – vârstnicii

0 0

În această lună, distribuirea pensiilor se întârzie din cauză că banii pentru drepturile sociale au ajuns în conturile Poştei Române, începând cu 7 ianuarie. Motivaţia venită din partea Guvernului Orban a fost strict legată de faptul că au existat zile libere. Mai mult, guvernul liberal a spus că nici măcar nu poate să îi spună întârziere, ci o decalare a termenului de plată a pensiilor. Aşa ceva nu s-a mai întâmplat până acum. Deptatul PSD, Claudia Gilia a taxat dur atitudinea Guvernului Orban privind întârzierea plăţii pensiilor: „Constat cu mare mâhnire cum incompetenţa Guvernului PNL loveşte în cea mai vulnerabilă categorie: vârstnicii. Bunicii şi părinţii noştri încă nu şi-au primit pensiile. Este pentru prima dată când ne apropiem de jumătatea lunii şi pensionarii nu şi-au primit drepturile!
Vă reamintesc că în 2018, Guvernul PSD a luat măsuri pentru ca pensionarii să-şi primească drepturile mai devreme.
Argumentul actual al

PNL, că au fost sărbători, nu este unul serios. La final de an, în fiecare an, sunt sărbători! în toţi anii precedenţi au fost sărbători, dar pensiile au ajuns la timp.
Adevărul este că nu ştiu să guverneze şi că nu lea păsat de pensionari, deşi pentru mulţi dintre ei întârzierea pensiei înseamnă renunţarea la hrană sau la medicamente sau la amândouă.
Peste toate acestea, PNL vine cu „opţiunea” de a lucra până la 70 de ani. „Opţiunea” e de fapt o constrângere, atât pentru bugetari, cât şi pentru privaţi. PNL spune că dacă optezi să lucrezi până la 70 de ani va trebuisă renunţi la pensie. Deci ori iei pensia, ori salariul. Astăzi, oricine poate alege să muncească după 65 de ani şi îşi primeşte atât pensia la care a contribuit, cât şi salariul pentru care munceşte în continuare.
Fără bani şi muncind până la epuizare, aceasta este oferta PNL!”, a scris deputatul Claudia Gilia pe pagina de socializare.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Au fost deschise mai multe şantiere pe şoseaua de centură

Pentru că vremea rămâne favorabilă, au fost deschise mai multe şantiere pe şoseaua de centură, împărţită acum în cinci loturi distincte, cu termene de execuţie cuprinse între şase şi 12 luni. A avut loc şi o vizită în teren, alături de primarul Cristian Stan fiind administratorul public Gabriel Boriga şi […]