DE CE NU? CS Municipal Târgovişte – Sparta&K MR Vidnoje. Astăzi, ora 18.00, Sala Sporturilor

Mihai ROŞOIU
0 0

CS Municipal Târgovişte - Sparta&K MR VidnojeCS Municipal aduce la Târgovişte cea mai mare echipă de baschet feminin a Europei. în această seară, Polivalenta va fi gazda unui meci de poveste, un meci care aduce recunoaşterea totală a oraşului nostru în lumea baschetului continental.
Înaintea unui asemenea „şoc”, antrenorul Florin Nini era foarte relaxat şi încrezător, discursul său debordând de optimism: „Ca o glumă, le-am transmis oamenilor de la hotelul în care am fost cazaţi la Moscova să ne păstreze camerele şi pentru 27 februarie”. Antrenorul campioanei României a vorbit în termeni laudativi despre organizarea clubului moscovit: „Totul este la superlativ. Această echipă n-a câştigat întâmplător 4 trofee ale Euroligii. Pe lângă super-echipa de Euroligă, Sparta&K are o infrastructură care te copleşeşte, iar rezultatul pe care noi l-am obţinut în sala lor este cu atât mai meritoriu”. Nini a acceptat cu greu să vorbească despre discuţia pe care a avut-o cu jucătoarele sale înainte de superbul joc de la Moscova: „Avem şi noi mici secrete pe care nu le dezvălui presei, dar ca idee, am încercat să le fac să conştientizeze că nu am ajuns întâmplător în această fază a Euroligii, iar ele au înţeles acest lucru. Suntem aici pentru că merităm pe deplin”, a spus Florin Nini.
Referindu-se la meciul de azi, din Sala Sporturilor, tehnicianul campioanei ne-a declarat: „Va fi o partidă extrem de dificilă, dar suntem pregătiţi, dar ce poate fi mai frumos decât să ne măsurăm forţele cu o mare echipă a Europei? Aţi văzut că antrenoarea celor de la Sparta&K a recunoscut că se teme de atmosfera din Sala Sporturilor, afirmaţie care ne onorează. Fetele sunt decise să facă un nou meci bun şi să le pună probleme oaspetelor. Cât priveşte valoarea celor de la Moscova, este inutil să mai spun eu ceva. Aţi văzut şi dumneavoastră ce lot au şi cât de valoroase sunt baschetbalistele care evoluează la Sparta&K. Rebekka Hammon sau Seimone Augustus au o valoare senzaţională, iar acest lucru s-a văzut în meciul de marţi”.
Nini le-a transmis fanilor un mesaj emoţionant: „Dacă atmosfera creată de suporterii noştri s-a văzut până la Moscova, e mare lucru. Nu-mi rămâne decât să le mulţumesc şi să-i aştept la sală pentru acest meci istoric”. Rusoaicele au sosit în România miercuri noapte, iar joi seara au avut programat un antrenament la Sala Polivalentă. Fetele americancei Pokey Chatman se vor mai pregăti şi în dimineaţa de dinaintea jocului cu CSM, pentru duelul de la Târgovişte ruşii deplasând un lot de 10 jucătoare.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

LA LIMITĂ! Sorana Cîrstea a fost eliminată în optimile turneului de la Dubai

Tenismena Sorana Cîrstea, aflată pe poziţia 30 WTA, a ratat, miercuri, calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), dotat cu premii în valoare totală de două milioane de dolari. Jucătoarea din Italia, Sara Errani, a învins-o pe conaţionala noastră în turul doi, cu scorul […]