CSM Târgoviste – Nova Vita Târgu Mures, sâmbătă, ora 18.00, Sala Sporturilor din Târgoviste

Mihai ROŞOIU
0 0

CSM-TargovisteEmoţiile s-au risipit ieri după amiază, la ora 14.30, când aeronava la bordul căreia se aflau şi componentele echipei de baschet a CSM-ului a aterizat cu bine pe Aeroportul Henri Coandă din Otopeni. După 36 de ore petrecute prin aeroporturi, jucătoarele şi staff-ul campioanei au ajuns acasă, însă pentru fete nu vor urma zile de odihnă, ci un meci de campionat pe teren propriu cu Nova Vita Târgu Mureş. Duelul contând pentru a doua etapă a returului este programat azi, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor, va fi unul extrem de dificil pentru elevele lui Florin Nini. În mod cert, oboseala acumulată în meciul de la Orenburg coroborată cu peripeţiile din ultimele zile ar putea afecta starea fizică a elevelor lui Florin Nini. Chiar şi aşa, campioana porneşte cu prima şansă, iar victoria trebuie obţinută cu orice preţ, pentru că formaţia din Târgu Mureş se află într-o evidentă scădere de formă.
Cele două formaţii s-au întâlnit până acum de cinci ori, CSM Târgovişte impunându-se de fiecare dată. Deşi evoluţia în Euroligă vine cu o oboseală în plus, rezultatul meciului de azi va fi, probabil, acelaşi: Nova Vita nu are soluţii în faţa unor echipe de nivelul dâmboviţencelor. Partida începe azi de la ora 18:00, la Sala Sporturilor din Târgovişte. Arbitrii vor fi Dragoş Stan şi Alexandra Dincă, iar observator -Svetlana Drăguşin.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

"PIERDUŢI" lN EUROPA!

Campioana CS Municipal Târgovişte au avut parte de o revenire cu peripeţii de la Orenburg!!! Jucătoarele, antrenorii şi oficialii dâmboviţeni au plecat din hotelul la care au fost cazaţi în Orenburg joi dimineaţa la ora 4.00, pentru a se putea îmbarca în avionul ce urma să-i ducă la Moscova. Zborul […]