Criza vaccinului antigripal

O a doua criza medicala e in plină desfăşurare în aceste zile atât în România, cât şi în Europa. E vorba de problemele legate de aprovizionarea cu vaccinul antigripal. Cererea e foarte mare, iar producătorii nu reuşesc să facă faţă.
” România, trezeşte-te!

Sunt atâtea de făcut şi te-ai rătăcit.”
De câteva zile , fie la ora 18:00 sau la ora 17:00, se fac declaraţii care mai de care halucinante şi printre rânduri ni se aruncuncă informaţii că mai marii ţării pregătesc vaccinarea împotriva COVID-19, că primele doze vor ajunge la sfârşitul anului şitot felul de informaţii.
Ceea este revoltător, aceşti domni cred că şi-au pierdut orice urmă de respect faţă de noi, românii, şi cuprinţi de febra alegerilor parlamentare, disperaţi, nu ştiu cu ce să mai mintă poporul. Domnilor, ce explicaţii ne puteţi da, în privinţa lipsei vaccinului antigripal care nu se găseşte, ca să putem să-l cumpărăm?
Practic, vorbim de o a doua criză medicală care e în plină desfăşurare în aceste zile atât în România, problemele legate de aprovizionarea cu vaccinul antigripal.
Domnilor, ne spuneţi că vă pasă de sistemul medical din România? Nimic mai fals!
Dacă nu ştiaţi, sistemul medical depinde de vaccinul antigri-pal.De reuşita campaniei de vaccinare antigripală depinde supravieţuirea sistemului medical din România în această iarnă. O suprapunere a persoanelor afectate de gripă peste cele infectate cu Covid-19 ar reprezintă blocarea spitalelor, generându-se o criză de resurse şi de personal medical.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

OPERAŢIUNEA INVOKE

In urma unei investigaţii transnaţionale realizate de Poliţia Română şi D.I.I.C.O.T., în colaborare cu F.B.I., cu sprijinul Europol şi Eurojust, au fost depistate mai multe persoane bănuite de crearea şi comercializarea unor servicii informatice de tipul ,,crypter”, care permit utilizatorilor să modifice fişiere malware, astfel încât să nu fie detectate […]