Copil electrocutat la Cojasca S-a jucat inconştient la priză, sau a vrut să fure curent electric?

copil ars 3O mare nenorocire s-a abătut asupra membrilor unei familii din satul lazu, comuna Cojasca, care au văzut cum băiatul le moare sub privirile lor. Minorul, în vârstă de 14 ani, se pare că s-a jucat nesupravegheat în propria locuinţă la o priză şi s-a electrocutat. Copilul a suferit arsuri pe întreaga suprafaţă a corpului, iar şansele să scape cu zile au fost minime. Minorul imediat a fost luat de părinţi şi transportat cu un autoturism spre spital, urmând ca pe drum să se întâlnească cu
ambulanţa. Când ambulanţa s-a întâlnit cu autoturismul, deja copilul decedase. Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Există şi voci care spun că minorul s-ar fi electrocutat, pentru că s-a încercat racordarea ilegală la reţeaua electrică.
Branşarea proprie, ilegală şi periculoasă
Cetăţenii care se branşează singuri la reţeaua electrică nu încalcă numai legea, ci îşi pun şi viaţa în pericol. Mijloacele rudimentare de branşare nu suportă consumatori mari – aparate electrice de uz casnic şi dispozitive cu consum ridicat (pompă de apă, generator-transformator etc.), constituie un pericol real asupra vieţii, integrităţii corporale, pentru proprietatea publică ori privată şi pot provoc, totodată, situaţii de urgenţă civilă.

One thought on “Copil electrocutat la Cojasca S-a jucat inconştient la priză, sau a vrut să fure curent electric?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Ministrul Mediului, Rovana Plumb: "Uniunea Social Liberală trebuie să reziste în faţa atacurilor venite din zona regimului Băsescu"

La sfârşitul săptămânii trecute, în judeţul Dâmboviţa Ministrul Mediului şi Schimbărilor Climatice, Rovana Plumb, a insistat pe ideea că Uniunea Social Liberală trebuie să reziste în faţa atacurilor venite din zona regimului Băsescu şi să continue programul de guvernare cu care alianţa a câştigat voturile cetăţenilor: „70% dintre români au […]