Conferinţa Judeţeană a UNPR Dâmboviţa. Noul preşedinte a fost ales şi s-a decis denunţarea fuziunii prin absorţie de către PMP a UNPR

La sfârşitul săptămânii trecute a avut loc Conferinţa Judeţeană a UNPR Dâmboviţa. Au fost prezenţi 44 de delegaţi din tot judeţul,viceprimari, consilieri locali şi simpli membrii.
lonuţ Badea este noul preşedinte ales al UNPR Dâmboviţa, potrivit statutului şi Legii partidelor politice. Trebuie să menţionăm că încă din toamna anului 2016, lonuţ Badea a fost cel care a ocupat funcţia de preşedinte interimar UNPR Dâmboviţa şi a militat pentru reorganizarea filialei judeţene. Zeci de membrii ai filialei UNPR Dâmboviţa au decis, în Conferinţa Judeţeană a UNPR Dâmboviţa la care a participat şi preşedintele organizaţiei, lonuţ Badea, denunţarea fuziunii cu PMP.
Noul preşedinte ales al UNPR Dâmboviţa, lonuţ Badea a declarat că şedinţa a fost convocată conform statului UNPR, iar în cadrul Conferinţei Judeţene sa decis denunţarea fuziunii prin absorţie de către PMP a UNPR, datorită nerespectării condiţiilor de formă şi fond stabilite prin statut şi de Legea partidelor politice nr. 14/ 2013. La şedinţă au mai fost desemnaţi şi 10 delegaţi din Dâmboviţa pentru Conferinţa Naţională a UNPR, ce va avea loc pe 4 aprilie la Bucureşti, candidaţi pentru Comisia de arbitraj şi Comisia centrală de cenzori şi a fost completat Biroul Politic Judeţean al UNPR Dâmboviţa.
S-au stabilit şi anumite condiţii privind primirea în UNPR Dâmboviţa a tuturor foştilor membrii care au fost obligaţi să se înscrie în PMP, fiind ameninţaţi cu excluderea.
Nu în ultimul rând pe ordinea de zi s-a regăsit şi aprobarea regulamentului şi desfăşurarea activităţii UNPR Dâmboviţa. După cum ştim UNPR are şi câţiva aleşi locali,consilieri şi chiar şi vicepri-mar în unele localităţi dâmboviţene, drept pentru care, noul preşedinte şi aleşii au stabilit şi un program de audienţe cu cetăţenii în comunele respective.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Deputatul PSD Dâmboviţa, Leonardo Badea: PSD nu se va abate de la programul de guvernare

În cadrul unei conferinţe de presă, deputatul PSD de Dâmboviţa, Leonardo Badea, preşedintele Comisiei de Buget-Finanţe din Camera Deputaţilor, a afirmat că Partidul Social Democrat nu se va abate de la programul de guvernare, indiferent de prognoza pe care o va face FMl. De la 1 iulie, valoarea punctului de […]