Cex-ul PSD Dâmboviţa a aprobat, în unanimitate, listele cu propunerile pentru funcţiile de primari, consilieri locali şi preşedintele PSD DÂMBOVIŢA, deputatul Corneliu Ştefan, a fost reconfirmat ca fiind candidatul social-democrat pentru Consiliul Judeţean Dâmboviţa

Comitetul Executiv al PSD Dâmboviţa a validat, ieri, 12.07.2020, candidaţii pentru alegerile locale ce se vor desfăşura pe 27 septembrie.
Reprezentanţii tuturor organizaţiilor dâmboviţene au aprobat, în unanimitate, listele cu propunerile pentru funcţiile de primari şi consilieri locali.
De asemenea, preşedintele PSD DÂMBOVIŢA, deputatul Corneliu Ştefan, a fost reconfirmat ca fiind candidatul social-democrat pentru Consiliul Judeţean Dâmboviţa. Candidatura lui Corneliu Ştefan a fost susţinută de toţi membrii social-democraţi dâmboviţeni.
Un alt subiect important al CEx PSD Dâmboviţa a fost acela al trădărilor politice din partea unor membri ai partidului: „Plecarea din rândurile PSD, pe lângă înşelarea aşteptărilor oamenilor, arată şi naivitatea de care dau dovadă cei care părăsesc organizaţia dâmboviţeană. Promisiunile făcute de actualii guvernanţi, prin intermediul prefectului judeţului Dâmboviţa, sunt doar ispite politice pentru cei creduli şi slabi de înger.
Pentru a evita regretele târzii ale celor care, din motive greu de înţeles, decid să părăsească PSD Dâmboviţa, Comitetul Executiv a hotărât astăzi, votând în unanimitate, ca trădătorii să nu mai fie primiţi înapoi. Altfel spus, cine e plecat, e bine plecat.
Este de menţionat şi faptul că întâlnirea cu membrii PSD ai Comitetului Executiv s-a desfăşurat respectând legislaţia în vigoare de prevenire a răspândirii COVID-19. Datorită măsurărilor de siguranţă, PSD Dâmboviţa a organizat 4 «mini-şedinţe» în aer liber. Numărul maxim al participanţilor nu a depăşit 50 de persoane, iar testarea temperaturii corporale, distanţarea fizică şi purtarea măştilor de protecţie au fost obligatorii.”, a transmis PSD Damboviţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Mai multe persoane, aflate în şomaj tehnic, au pierdut calitatea de asigurat în Sistemul Informatic Unic Integrat (SIUI)

In urma sesizărilor primite la CNAS, referitoare la faptul că mai multe persoane aflate în şomaj tehnic au pierdut calitatea de asigurat în Sistemul Informatic Unic Integrat (SIUI), deşi angajatorii au virat sumele aferente contribuţiilor la asigurările sociale de sănătate, facem următoarele precizări:CNAS gestionează fondurile provenite din contribuţiile la sănătate […]