Campania „Catalogul de furturi”

0 0

Poliţiştii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, împreună cu reprezentaţi de la Serviciul Judeţean Anticorupţie Dâmboviţa, au desfăşurat o activitate la Clubul Pensionarilor din municipiul Târgovişte, ce a avut ca scop prevenirea faptelor de violenţă şi a infracţiunilor contra patrimoniului.
Astfel, au fost abordate subiecte cu privire la violenţa domestică, modalităţile de evitare a conflictelor, identificarea unor soluţii pentru prevenirea victimizării, precum şi alte aspecte legislative referitoare la faptele de corupţie.
Totodată, poliţiştii le-au atras atenţia celor prezenţi cu privire la importanţa adoptării unui comportament responsabil în scopul prevenirii infracţiunilor de furt şi le-au distribuit pliante cu recomandări preventive.
Activitatea este parte a campaniei „Catalogul de furturi”, care urmăreşte conştientizarea riscurilor la care utilizatorii de internet se expun atunci când publică pe reţelele de socializare imagini cu obiecte de valoare sau căi de acces în locuinţele lor.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

VERIFICĂRI IN TRAFIC LA AUTOVEHICULELE ÎNMATRICULATE ÎN ALTE STATE

În perioada 11 – 31 august 2020, poliţiştii rutieri au verificat peste 24.000 de autovehicule înmatriculate în alte state, în cadrul unei acţiuni desfăşurate la nivel naţional, pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi faptelor antisociale în care sunt implicate astfel de vehicule.În această perioadă, pentru asigurarea unui climat de ordine şi […]