Bicicliştilor le este interzis să circule atunci când partea carosabilă este acoperită cu polei, gheaţă sau zăpadă

0 0

În conformitate cu prevederile legale în vigoare, bicicliştilor le este interzis să circule atunci când partea carosabilă este acoperită cu polei, gheaţă sau zăpadă.Totodată, pentru reducerea gradului de implicare în accidente de circulaţie, le recomandăm celor care se deplasează cu bicicleta:
Respectaţi cu stricteţe regulile de circulaţie, atât pentru siguranţa dumneavoastră, cât şi a celorlalţi participanţi la trafic. Echipaţi-vă corespunzător bicicleta!
Nu vă deplasaţi cu bicicleta dacă vă aflaţi sub influenţa alcoolului, a substanţelor stupefiante sau a medicamentelor cu efecte similare acestora.
Nu transportaţi şi nu trageţi obiecte care, prin volumul ori greutatea lor, stânjenesc sau periclitează conducerea bicicletei ori circulaţia celorlalţi participanţi la trafic.
Semnalizaţi din timp şi vizibil orice schimbare a direcţiei de deplasare.
Manifestaţi atenţie sporită în zona intersecţiilor. Este necesar să opriţi la colţul străzilor pentru a vă asigura că puteţi continua deplasarea în condiţii de siguranţă. Concentraţi-vă permanent asupra traficului. Nu ascultaţi muzică şi nu vorbiţi la telefonul mobil în timp ce vă deplasaţi cu bicicleta.
Fiţi vizibili în trafic! Purtaţi vestă şi articole vestimentare cu accesorii reflectorizante! Mare atenţie la deplasările cu bicicleta în condiţii de vizibilitate redusă!

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

14 infracţiuni constatate şi peste 160 de sancţiuni contravenţionale aplicate, într-o singură zi

Poliţiştii din Dâmboviţa au fost prezenţi la datorie şi au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.În ultimele 24 de ore, poliţiştii au intervenit la 34 de sesizări, majoritatea (32) fiind prin numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 şi au constatat 14 infracţiuni. Dintre acestea, […]