Barză salvată de pompierii de la Garda Corneşti, în localitatea Bilciureşti

Pompierii de la Garda Corneşti au fost solicitaţi şi au intervenit în localitatea Bilciureşti pentru salvarea unei berze care a rămas prinsă între firele de medie tensiune, pe un stâlp de distribuţie a energiei electrice.
Sosiţi la faţa locului, salvatorii pompieri împreună cu membrii echipei de la societatea de distribuţie a energiei electrice au acţionat imediat pentru eliberarea berzei din „capcană”.
După ce au coborât pasărea şi au constatat că aceasta avea un picior rupt, pompierii i-au curăţat, pansat şi imobilizat piciorul, punându-i o atelă.
Barza a fost predată reprezentanţilor de la Primăria Bilciureşti pentru a o duce în Târgovişte, la Grădina Zoologică sau Protecţia Animalelor, unde să primească îngrijiri medicale de specialitate.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

În data de 4 august 2020, în intervalul orar 08:00 - 18:00, circulaţia va fi închisă pe DJ 713 Dichiu - DJ 714 Zănoaga

Urmare a notificării primite de la constructorul obiectivului de investiţii „Drum de legătură DJ 713 Dichiu – DJ 714 Zănoaga”, Consiliul Judeţean Dâmboviţa informează participanţii la traficul rutier că, în data de 4 august 2020, în intervalul orar 08:00 – 18:00, circulaţia publică pe acest sector de drum va fi […]