Bărbat reţinut pentru falsificare de instrumente oficiale, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi înşelăciune

0 0

Un bărbat de 26 de ani, reţinut de poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale. Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte – Biroul Investigaţii Criminale au documentat activitatea infracţională a unui bărbat de 26 de ani, din municipiul Drobeta-Turnu Severin.
Acesta este bănuit de săvârşirea infracţiunilor de falsificare de instrumente oficiale, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi înşelăciune, fapte prevăzute de art. 317, art. 322 şi art. 244 din Codul Penal.
Din cercetări a reieşit că, în cursul lunii aprilie 2019, bărbatul ar fi efectuat în numele unei societăţi comerciale mai multe contracte de abonament de telefonie, fără acordul administratorului societăţii, prejudiciul fiind estimat la peste 10 000 de lei.
Cel în cauză a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând sa fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

STS a asigurat suportul tehnic necesar pentru buna desfăşurare a alegerilor locale

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale a asigurat sprijinul de comunicaţii şi tehnologia informaţiei pentru buna desfăşurare a alegerilor locale organizate în 27 septembrie a.c.Astfel, începând cu data de 03.08.2020, STS a asigurat serviciile de telecomunicaţii speciale şi de comunicaţii de voce şi date pentru birourile electorale de circumscripţie, precum şi resursele […]