Balul Mărţişorului

0 0

Cu fiecare început de primavară doamnele şi domnişoarele sunt în centrul atenţiei. De 1 Martie, reprezentantele sexului frumos au fost răsfăţate cu flori, sărutări şi mărţişoare, iar seara s-a terminat cu petreceri.
Urmând unei frumoase tradiţii, în prag de primavară, pe când iarna simţindu-şi sfârşitul iar baba Dochia începe să-şi lepede cojoacele, suflarea din comuna dâmboviţeană Vulcana Pandele s-a strâns cu mic cu mare la tradiţionalul eveniment Balul mărţişorului. Gazdă nobilă şi primitoare a fost şi de această dată Căminul Cultural „Izvor de Apă Vie” din

localitate.
Pentru reuşita deplină a acestui eveniment s-a implicat edilul Radu Vasile şi vicepri-marul Andreea Neacşu.
Deschiderea oficială a evenimentului a fost făcută de edilul Radu Vasile care a transmis calde urări tuturor doamnelor şi domnişoarelor prezente în sală. Nu au lipsit invitaţii de la judeţ.
Deputatul Corneliu Ştefan, preşedintele PSD Dâmboviţa a amintit în mesajul trans

mit, şi modul deosebit în care comunitatea şi administraţia condusă de primarul Radu Vasile îmbogăţesc viaţa culturală din Vulcana Pândele, prin organizarea unor evenimente precum Balul mărţişorului.
Şi vicepreşedintele Senatului României, senatorul Titus Corlăţean -preşedinte executiv PSD Dâmboviţa, a transmis un gând doamnelor şi domnişoarelor de la Vulcana Pândele.
Primarul Radu Vasile şi invitaţii de la judeţ au oferit doamnelor şi domnişoarelor mărţişoare pline de dragoste şi bucurie. în mijlocul doamnelor şi domnişoarelor de la Vulcana Pândele au mai fost vicepreşedintele CJ, Luciana Cristea, deputatul Carmen Holban, Cristian Avanu, directorul LDP

Dâmboviţa, Claudiu Mănescu – directorul Direcţiei Judeţene de Tineret şi Sport Dâmboviţa şi vicepreşedintele PSD Radu Popa şi alţi tineri social-democraţi.
Ambianţa muzicală a antrenat în ringul de dans participanţii de la mic la mare.
Mai presus de orice, Balul mărţişorului a fost un prilej de mare bucurie şi cadrul în care comunitatea din Vulcana Pandele s-a putut întâlni pentru ca membrii ei să se apropie şi mai mult sufleteşte în spiritul prieteniei frăţeşti.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Percheziţii la un târgoviştean suspect de trafic de substanţe toxice şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor

Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sprijiniţi de efective de la Serviciul de Investigaţii Criminale şi criminalişti, au efectuat o percheziţie la un bărbat de 68 de ani, din Târgovişte, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de trafic de substanţe toxice şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, fapte prevăzute […]