AVENTURILE PEŞTIŞORULUI AZURIU -spectacol muzical de animaţie, în premieră la Târgovişte

Ş.E.
0 0

aventurile pestisorului auriuDacă aţi crezut vreun moment că la Teatrul Municipal Târgovişte sunt premieri la piese de teatru doar pentru adulţi, aţi făcut o mare greşeală. Echipa Teatrului Municipal Târgovişte invită toţi copiii, împreună cu părinţi şi bunici, miercuri, 06 februarie 2013, la ora 11.00, în Sala Mihai Popescu, la premiera spectacolului pentru copii AVENTURILE PEŞTIŞORULUI AZURIU, în regia lui Dan Ţopa.
Din distribuţie fac parte: Mihaela Brebinaru / Ana Maria Puşcălău, Ştefan Ştefănescu / Mihai Bălăceanu, Ionuţ Constantinescu / Costin Butăroiu. Spectacolul este realizat după un scenariu de Izabella Oprea, regia şi scenografia sunt semnate de Dan Ţopa.
„În acest spectacol vom crea un adevărat univers marin, personaje interesante, cu un puternic impact atât asupra copiilor, cât şi asupra părinţilor şi bunicilor. O poveste unică, o adevărată experienţă în care teatrul va fi mai aproape de sufletele lor. O altă parte esenţială a spectacolului este black light-ul. Culorile fluorescente şi materialele reflectorizante vor crea o deosebită atmosferă marină, ce va transpune publicul într-o lume superbă şi misterioasă a adâncurilor”. Dan Ţopa
Avanpremiera spectacolului va avea loc astăzi, 05 februarie, la ora 11:00, în Sala Mihai Popescu. Preţul unui bilet este de 5 lei.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Zbucium şi agitaţie în politica românească Grupările Blaga - Flutur şi Falcă - Udrea se luptă pentru şefia PDL

Prejudiciu de peste 900 de milioane de euro, semnalat de Curtea de Conturi Desigur, nobilele idealuri ale furtului nu sunt abandonate de românii de orientare democrat-liberală, nici în clipele de restrişte. De exemplu, fostul şef al PDL Diaspora, William Brînză, care nu a făcut mare brânză pentru imaginea cetăţeanului român, […]