Autovehicule destinate transportului public de persoane şi marfă, controlate de poliţişti

Poliţiştii de la rutieră au acţionat, pe raza judeţului Dâmboviţa, în colaborare cu reprezentanţi de la Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier, pentru verificarea legalităţii efectuării transportului de marfă şi de persoane.
De asemenea, în cadrul controalelor, poliţiştii au verificat, pentru siguranţa călătorilor, şi modul în care se respectă prevederile impuse prin Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pan-demiei de COVID-19.

În urma acţiunii, poliţiştii au controlat peste 40 de vehicule şi au aplicat 9 sancţiuni contravenţionale, conform prevederilor Legii nr. 55/2020, în valoare de 1.000 de lei, 8 dintre acestea fiind pentru neportul măştii de protecţie.
Poliţiştii vor desfăşura astfel de activităţi zilnic, fiind prezenţi la datorie şi pregătiţi să intervină în sprijinul cetăţenilor.
Vă reamintim că, în contextul actual, este necesar să purtaţi masca de protecţie şi să păstraţi o distanţă de siguranţă faţă de cei din jur!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Asigurare de zonă la un accident rutier produs în localitatea Mija

Pompierii de la Detaşamentul Moreni au fost solicitaţi pe DN-72, la un accident rutier produs în localitatea Mija (com. I.L. Caragiale), în care au fost implicate două autovehicule (o autoutilitară salubritate şi un autoturism). La locul evenimentului, pompierii s-au deplasat cu o autospecială de intervenţie şi un echipaj de ambulanţă […]