Au fost lansate sesiunile online „Educaţia Continuă”

0 0

Ministerul Educaţiei şi Cercetării pune la dispoziţia tuturor cadrelor didactice, începând de marţi, 10 noiembrie, sesiunile online de îndrumare şi consiliere „Educaţia Continuă”, sesiuni pentru desfăşurarea activităţii de predare în sistem online.
Acestea vor avea durata de aproximativ o oră şi vor fi transmise live, zilnic, de luni până vineri, la ora 15:00, pe canalul YouTube şi pe pagina de Facebook ale Ministerului Educaţiei şi Cercetării, fiind coordonate şi derulate de experţii/autorii reperelor metodologice publicate în luna septembrie 2020 pe site-ul http://educatiacontinua.edu.ro.
Prima sesiune din acest ciclu a fost susţinută marţi, 10 noiembrie, de către Gabriela Noveanu, secretar ştiinţific în cadrul Unităţii de Cercetare în Educaţie.
Tema evenimentului: Repere metodologice pentru consolidarea achiziţiilor învăţării.
Webinarul se va concentra pe evidenţierea beneficiilor aduse de aceste materiale-suport, create în scopul diminuării efectelor crizei generate de pandemie.
Săptămâna aceasta, sesiunile

online „Educaţia Continuă” vor avea următorul program:

  • Miercuri, 11 noiembrie, ora 15:00: „Evaluarea online – perspective privind evaluarea formativă”;
  • Joi, 12 noiembrie, ora 15:00: Limba şi literatura română;
  • Vineri, 13 noiembrie, ora 15:00: Matematică.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CAMPANIE PENTRU SIGURANŢA CUMPĂRĂTURILOR ON-LINE

Poliţia Română, alături de agenţiile de aplicare a legii din alte 15 state, participă la campania internaţională dedicată comercianţilor on-line „Vinde în siguranţă”.Activitatea are ca obiectiv informarea comercianţilor on-line cu privire la cele mai bune măsuri de siguranţă pe care le pot lua, în contextul viitoarelor campanii comerciale.Black Friday sau […]