Asigurare de zonă la un accident rutier produs în localitatea Pietrari

Pompierii dâmboviţeni au fost solicitaţi la accident rutier produs în localitatea Pietrari, în care au fost implicate două autovehicule.
La locul evenimentului, pompierii de la Garda Voineşti s-au deplasat cu o autospecială de intervenţie, iar cei de la Detaşamentul Târgovişte cu o autospecială de descarcerare şi un echipaj de ambulanţă SMURD, unde au acţionat pentru asigurarea zonei şi sablarea carosabilului.
În urma producerii accidentului rutier au rezultat trei victime (doi bărbaţi şi o femeie), neîncarcerate, care au primit îngrijiri medicale de la paramedicii SMURD şi echipajele SAJ, fiind apoi transportate la UPU Târgovişte cu ambulanţele (una cu SMURD şi două cu SAJ).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dotări importante pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa (CJD), Corneliu Ştefan, a efectuat alături de vicepreşedintele Luciana Cristea, o nouă vizită la sediul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte (SJUT), prilejuită de finalizarea implementării unui proiect privind îmbunătăţirea calităţii condiţiilor de cazare pentru pacienţi. Astfel, au fost achiziţionate 70 de paturi electrice, de ultimă generaţie, […]