Articole vestimentare contrafăcute, confiscate de jandarmi

0 0

Jandarmii dâmboviţeni în timp ce acţionau pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, au depistat o persoană care avea expuse spre vânzare produse contrafăcute în Piaţa Bărăţiei, din municipiul Târgovişte.
În urma verificărilor efectuate asupra bărbatului în vârstă de 42 de ani au fost găsite mai multe articole vestimentare (tricouri, pantaloni, bluze de trening, şepci) cu numele unor mărci consacrate.
Marfa a fost ridicată, pe bază de proces-verbal în vederea confiscării, iar celui în cauză i s-au întocmit actele de sesizare pentru „punerea în circulaţie a unor produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare”.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

La 1 iulie, Cardul de sănătate redevine obligatoriu, cu excepţia consultaţiilor la medicul de familie şi la specialistul din ambulatoriu

Cu excepţia serviciilor acordate în cabinetele medicilor de familie şi în ambulatoriul clinic de specialitate, care pot fi accesate fără utilizarea cardului de sănătate până la data de 30 septembrie 2020, începând cu data de 1 iulie toate celelalte servicii medicale, serviciile de îngrijiri la domiciliu, medicamentele şi materialele sanitare, […]