Anul 2023 a fost anul consolidării PSD Dâmbovița 

Date:

Președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan alături de prim-vicepreședintele PSD Dâmbovița, senatorul Titus Corlățean, secretarul executiv al organizației, Cristian Daniel Stan, deputații Carmen Holban, Ioan Vulpescu, Radu Popa, Marian Țachianu, secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ionuț Săvoiu, și prefectul județului Dâmbovița, Claudia Gilia, a făcut o retrospectivă politică a anului care se apropie de final. 

Obiectivul pentru 2024 este câștigarea alegerilor și  este mai mult decât realizabil! În urma sondajelor de opinie, în nicio localitate din județ, PSD Dâmbovița nu are un scor mai mic de 50% la nivelul de încredere politică. 

”  Am început anul cu alegeri în organizațiile locale de la care dâmbovițenii își doreau un suflu nou, iar la acest moment avem organizații complete și președinți de organizații în toate localitățile județului Dâmbovița. Totodată, am avut întâlniri cu toți colegii noștri din județ, pentru a ne asigura că obiectivele politice coincid cu nevoile dâmbovițenilor.

Totodată, din punctul de vedere al muncii administrative, sunt vizibile rezultatele echipelor PSD, la fel cum este vizibilă și calitatea oamenilor pe care îi susținem în continuare sau pe care îi vom propune pentru alegerile de anul viitor.

 2024 va fi un an în care vom avea alegeri europarlamentare, parlamentare, locale și prezidențiale! Le vom câștiga pe toate! 

 Obiectivul nostru este mai mult decât realizabil! În urma sondajelor de opinie, în nicio localitate din județul nostru, PSD Dâmbovița nu are un scor mai mic de 50% la nivelul de încredere politică. 

 De asemenea, vreau să le mulțumesc colegilor mei parlamentari – senatorului Titus Corlățean, deputaților Carmen Holban, Ioan Vulpescu, Radu Popa și Marian Țachianu pentru amendamentul depus la bugetul de stat, datorită căruia județului Dâmbovița îi vor fi alocate 3,5 milioane de lei. Cu această sumă, la care se va adăuga contribuția Consiliului Județean Dâmbovița de 3,5 milioane de lei, vom achiziționa un aparat RMN și un mamograf, echipamente esențiale Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște și sănătății dâmbovițenilor.  

Nu în ultimul rând, le mulțumesc DÂMBOVIȚENILOR, alături de care, în ultimii 3 ani, am făcut cea mai bună ECHIPĂ pe care a avut-o acest județ!

Sărbători liniștite tuturor!”, a transmis PSD Dâmbovița 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Un parc fotovoltaic va asigura în mare parte consumul public de energie electrică din  Târgoviște!

 În ultima  ședință de consiliu local, a fost aprobat...

Formarea profesioniștilor din educația timpurie, cu  finanțare prin PNRR

S-a lansat apelul de proiecte „Formarea profesioniștilor din educația...

Comunitatea din Mănești are în patrimoniu, o nouă investiție în domeniul educațional, noua Școală Drăgăești-Pământeni

Investiția în educație înseamnă investiție în viitorul comunității. S-a inaugurat...