Alexandru Oprea: Acţiuni concertate de reprezentanţii PNL în diverse consilii

alexandru-opreaSecretarul executiv al PSD Dâmboviţa, Alexandru Oprea a vorbit la ultima conferinţă de presă despre nişte acţiuni concertate de reprezentanţii PNL în diverse consilii. Social-democratul a dat un exemplu foarte clar şi anume decizia luată vinerea trecută în CL Găeşti de a ieşi din ADI Apă. Secretarul executiv al PSD Dâmboviţa, Alexandru Oprea a vorbit şi despre consecinţele juridice, destul de grave în urma deciziei luată de CL Găeşti de a ieşi din ADI Apă.
„Asistăm la nişte acţiuni concertate de reprezentanţii PNL în diverse consilii, fie că vorbim de CJ, fie că vorbim de Consiliul Municipal Târgovişte sau Consiliul Orăşenesc Găeşti. Sunt nişte acţiuni în detrimentul cetăţenilor din judeţul Dâmboviţa şi în opinia mea care nu au la bază fundamente economice sau juridice, sunt făcute ca şi intervenţii politicianiste şi sigur sunt după modelul celor izvorâte de la puţul gândirii domnului „Aeroport -Săpuie” sau din experienţa domnului „Luceafăr al politicii dâmboviţene de la Buzău”… Mă refeream la acţiuni concertate. Vineri, am asistat la o piesă din domeniul teatrului absurd şi pe această cale dau şi o veste bună locuitorilor judeţului Dâmboviţa. Primarul fotbalist de la Găeşti a rezolvat problema corecţiilor şi a dificultăţilor financiare prin care trece Compania de Apă Târ-govişte Dâmboviţa. De ce spun că a rezolvat acest lucru. Dumnealui a decis unilateral retragerea din ADI Apă… Dumnealor au aprobat un proiect de hotărâre care viza ieşirea din ADI Apă. UAT Găeşti a beneficiat de investiţii în valoare de 11 milioane de euro prin POS Mediu… Aceste investiţii au fost finalizate. Consecinţele juridice sunt destul de grave: în primă instanţă aceşti 11 milioane de euro trebuie daţi înapoi şi eu mă bucur dacă primarul fotbalist a prevăzut acestă sumă în bugetul primăriei Găeşti. A doua consecinţă va fi corecţie de 100% pe tot POS Mediu dacă nu au fost realizaţi indicatorii. 110 milioane de euro înseamnă corecţie pe care cred că primarul fotbalist a prevăzut-o în bugetul local şi nu în ultimul rând trebuie dată înapoi acea cotă de co-finanţare, acel împrumut de 540 de miliarde lei vechi pe care Compania de Apă l-a luat prin mandatarea celor din ADI Apă…”, a afirmat secretarul executiv al PSD Dâmboviţa, Alexandru Oprea.
UAT Găeşti a beneficiat de investiţii în valoare de 11 milioane de euro prin POS Mediu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Parcare nouă şi loc de joacă reamenajat pe Str. Udrişte Năsturel

Lucrările de modernizare a infrastructurii stradale avansează rapid în Microraionul IV. După Str. Dinu Lipatti şi Str. Radu Popescu, în aceste zile echipele de muncitori intervin în zona Străzii Udrişte Năsturel, unde sunt incluse în proiect amenajarea de locuri de parcare, iluminatul public, aducerea la nivel a gurilor de preluare […]