Adrian ŢuWianu. senator Pro România: Va fi o bătălie intensă pentru cine va intra în turul II

0 0

Senatorul Adrian Ţuţuianu a fost desemnat coordonatorul campaniei pentru alegerile prezidenţiale din partea Pro România, partid care, în alianţă cu ALDE, susţine candidatura lui Mircea Diaconu. Acesta a explicat într-o conferinţă de presă că a fost înfiinţată Alianţa „Un om”, care îşi propune să susţină candidatura lui Diaconu ca independent. Au fost desemnaţi doi copreşedinţi – Sorin Câmpeanu şi Norica Nicolai, dar fiecare partid va avea acţiuni independente. Alianţa va sigura candidatului independent Mircea Diaconu sprijin tehnic şi logistic, adică strângerea de semnături pentru intrarea în cursa electorală şi reprezentarea în secţiile de votare. Ţinta pentru Dâmboviţa este strângerea a 30000 de semnături iar Adrian Ţuţuianu anticipează că va fi o bătălie intensă între Mircea Diaconu, Dan Barna şi Viorica Dăncilă, pentru accederea în turul al doilea.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CSŞ TÂRGOVIŞTE, UN NOU EŞEC ÎN CAMPIONATUL DE FOTBAL FEMININ Liga 1 rezervată fetelor a programat în acest weekend cinci din cele şase meciuri ale etapei cu numărul trei!

Profitând de faptul că „U” Olimpia Cluj nu a jucat în această rundă, meciul său cu Vasas Femina Odorheiu Secuiesc fiind amânat, patru formaţii au egalat campioana la puncte! Una dintre ele, care nu a jucat în prima etapă, Piroş Security Arad, are chiar punctaj maxim, şase, ca şi „U” […]