Acţiuni drastice de verificare a respectării prevederilor Legii nr. 55/2020

0 0

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, cu suportul Jandarmeriei şi Poliţiei Locale, au continuat să acţioneze, în zonele aglomerate de pe raza judeţului, pentru verificarea respectării prevederilor Legii nr. 55/2020 pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
Astfel, efectivele angrenate au legitimat 1.499 de persoane şi au aplicat 49 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1.500 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală.
De asemenea, activităţile au vizat şi verificarea mijloacelor de transport public în comun, în ultimele 24 de ore, fiind controlate 81 de astfel de vehicule.
Totodată, forţele de ordine au efectuate verificări la peste 200 de societăţi comerciale, persoane fizice autorizate, obiective şi locaţii, cu privire la respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse.
Vă reamintim că este necesar să păstraţi distanţarea fizică, să purtaţi masca de protecţie şi să evitaţi aglomerările de persoane.
Siguranţa şi sănătatea tuturor cetăţenilor reprezintă una dintre priorităţile instituţiilor cu atribuţii în domeniul ordinii şi liniştii publice, astfel că forţele de ordine vor fi permanent la datorie pentru verificarea respectării prevederilor legale.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Suplimentarea numărului de 2.000 posturi pentru personal contractual necesar în cadrul direcţiilor de sănătate publică judeţene şi serviciilor de ambulanţă judeţene

S-a aprobat printr-o hotărâre, modificarea HG 144/2010 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Sănătăţii, prelungind cu încă şase luni măsura de suplimentare a numărului de 2.000 posturi pentru personal contractual necesar în cadrul direcţiilor de sănătate publică judeţene şi a municipiului Bucureşti şi serviciilor de ambulanţă judeţene şi Serviciului de Ambulanţă […]