ACŢIUNE EUROPEANĂ PENTRU SIGURANŢA TRANSPORTURILOR FEROVIARE

0 0

Timp de o săptămână, poliţiştii de la transporturi au acţionat, la nivel naţional, pentru creşterea gradului de siguranţă a transporturilor feroviare, în cadrul acţiunii europene Rail Action Week, derulate sub egida RAILPOL.
În perioada 7 – 14 septembrie 2020, poliţiştii secţiilor regionale de poliţie transporturi şi ai Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime au acţionat în cadrul acţiunii Rail Action Week, derulate la nivel european, sub egida
RAILPOL.
La acţiune au participat peste 900 de poliţişti, alături de reprezentanţi ai instituţiilor partenere, fiind verificate 1.465 de persoane şi 1.200 de vehicule, în zona a 748 de treceri la nivel cu calea ferată.
În cadrul acţiunii, au fost sancţionate contravenţional pentru traversarea căii ferate prin locuri interzise 68 de persoane.
Au fost semnalate 5 distrugeri aduse echipamentelor de semnalizare şi echipamentelor esenţiale pentru siguranţa traficului feroviar, în 3 situaţii cei în cauză fiind surprinşi în flagrant delict. A mai fost identificată şi o persoană care a provocat distrugeri în interiorului vagonului, respectiv echipamentului necesar pentru buna funcţionare a acestuia. Au fost efectuate 320 de verificări în zone de siguranţă considerate critice (tuneluri, pasarele, poduri) şi, împreună cu specialişti I.S.U., au fost verificate 30 de transporturi feroviare de mărfuri periculoase, fiind semnalate 2 nereguli pentru care au fost aplicate sancţiuni legale.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PESTE 11.800 DE TONE DE AZOTAT DE AMONIU DEPOZITATE NECORESPUNZĂTOR, DESCOPERITE DE POLIŢIŞTI

În cadrul unei acţiuni organizate la nivel naţional, coordonată de Direcţia Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul I.G.P.R., în perioada 27 iulie – 8 septembrie 2020, poliţiştii au găsit peste 11.800 de tone de îngrăşăminte ce conţin azotat de amoniu depozitate în condiţii necorespunzătoare.Poliţiştii Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe […]