333 de persoane care nu au respectat măsurile de protecţie individuală, sancţionate contravenţional, conform Legii nr. 55 din 2020, cu amenzi în valoare totală de 13.500 de lei

0 0

Poliţiştii dâmboviţeni alături de jandarmi şi poliţişti locali, au acţionat în sistem integrat, în zonele aglomerate, centrele comerciale, restaurantele şi localurile publice, precum şi mijloacele de transport în comun, pentru a verifica modul în care se respectă prevederile impuse în contextul stării de alertă.
Au fost organizate 24 de acţiuni punctuale în cadrul cărora au fost verificate 225 de obiective/ locaţii, 94 de mijloace de transport public în comun şi au fost legitimate 1.692 de persoane. Echipele de control au depistat 333 de persoane care nu au respectat măsurile de protecţie individuală, acestea fiind sancţionate contravenţional, conform Legii nr. 55 din 2020, cu amenzi în valoare totală de 13.500 de lei. Activităţile sunt desfăşurate pentru ca toţi cetăţenii să conştientizeze faptul că sănătatea şi viaţa persoanelor sunt cele mai importante. Vă recomandăm să păstraţi distanţarea fizică, să purtaţi masca de protecţie şi să nu vă expuneţi inutil unor riscuri!
Totodată, precizăm faptul că, nerespectarea măsurii de protecţie individuală de a purta masca de protecţie astfel încât să acopere nasul şi gura, în spaţiile unde este obligatoriu, constituie contravenţie şi se sancţionează, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID 19, cu amendă, de la 500 la 2.500 de lei.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Peste 4.300 de operatori controlaţi în domeniul comercializării legumelor şi fructelor proaspete

De la începutul anului 2020 şi până în luna august, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) a desfăşurat acţiuni de control la nivel teritorial pe toată filiera de produs în domeniul comercializării legumelor şi fructelor proaspete, de la producere până la comercializare.Acţiunile de control desfăşurate de inspectorii din domeniul legume-fructe […]