263 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 77.065 de lei

0 0

Pentru că siguranţa cetăţenilor reprezintă o prioritate, poliţiştii dâmboviţeni au acţionat în ultimele 24 de ore, pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care puteau afecta siguranţa comunităţii.
Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au acţionat, în ultimele 24 de ore, pe raza întregului judeţ, alături de celelalte structuri cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice. În acest interval de timp, poliţiştii au desfăşurat 9 acţiuni punctuale şi au intervenit la 45 de evenimente, dintre care 29 au fost sesizate prin SNUAU 112. În urma activităţilor, au fost constatate 28 de infracţiuni, iar, pentru neregulile descoperite, au fost aplicate 263 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 77.065 de lei.
De asemenea, în cadrul activităţilor desfăşurate de poliţişti în domeniul siguranţei rutiere, au fost reţinute 7 permise de conducere şi au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.
Reamintim tuturor cetăţenilor că poliţiştii acţionează permanent pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea şi siguranţa comunităţii, dar şi pentru verificarea respectării măsurilor impuse în perioada stării de alertă.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Prima infrastructură de colectare deşeuri sub formă de animale marine gigant

Începând de vineri, 17 iulie, România are prima infrastructură de colectare separată sub forma unor animale marine gigant, care reprezintă cele mai cunoscute specii protejate din apele din România. Acestea sunt amplasate pe 3 dintre cele mai importante plaje din staţiunile turistice de pe litoralul românesc: Plaja Reyna din Constanţa, […]