23 de copii de la Şcoala Nr. 4 „Elena Donici Cantacuzino” Pucioasa, premiaţi de doamnele social-democrate

Baloane, surprize, premii şi voie bună. Acestea sunt ingredientele care au contribuit la o zi de 1 iunie petrecută de cei 23 de copii de la Şcoala Nr. 4 „Elena Donici Cantacuzino” Pucioasa, în prezenţa doamnelor social-democrate de la Pucioasa dar şi de la judeţ. Cerasela Roşoiu, preşedinta OFSD Pucioasa cu sprijinul primarului Constantin Ana şi al altor oamenii, a organizat un eveniment special pentru 23 de copii de la Şcoala Nr. 4 „Elena Donici Cantacuzino” Pucioasa. Nu au lipsit mesajele din partea preşedintelui OFSD Pucioasa, Cerasela Rosoiu, preşedintelui OFSD Dâmboviţa, Claudia Gilia, din partea doamnelor deputat Carmen Holban şi Oana Vlăducă şi nu în ultimul rând din partea domnului primar Constantin Ana.
Cadoul cel mare este o excursie în zona Sibiu pentru cei 23 de copii de la Şcoala Nr. 4 „Elena Donici Cantacuzino” Pucioasa.
Cei 23 de copii, sunt elevi cu rezultate foarte bune, drept pentru care au primit din partea doamnelor social-democrate diplome de excelenţă şi alte surprize.
Un gând bun a transmis şi directorul de la Şcoala Nr. 4 „Elena Donici Cantacuzino” Pucioasa, profesor Claudia Ionescu.
Pe 23 iunie cei 23 de copii de la Şcoala Nr. 4 „Elena Donici Cantacuzino” Pucioasa, vor pleca în excursia de la Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cel mai frumos loc de joacă din Târgovişte a fost inaugurat pe 1 iunie, lângă Piaţa Vlad Ţepeş

500 de metri pătraţi şi acoperită cu tartan. Aparatele sunt dintre cele mai moderne şi, pe lângă locul de joacă, a fost reamenajat întreg perimetrul ca spaţiu verde, suprafaţa totală fiind de 1500 de metri pătraţi. A fost modernizat iluminatul public, montat mobilier stradal nou iar zona este Sute de […]