CU UN OCHI PLÂNGE, CU ALTUL RÂDE

Mihai ROŞOIU

După joc, antrenorul dâmboviţenilor, Emil Săndoi, nu ştia dacă să se bucure sau să plângă. Chindia a evoluat cu om în plus încă din minutul 36, după eliminarea lui Cojocaru, şi a avut şansa să ia chiar toate cele trei puncte.
Emil Săndoi: „Nu ştiu dacă să mă bucur sau să fiu trist!”
„Sunt două puncte pierdute, dacă ne gândim la cum s-a derulat partida. Am început ezitant. Ei au început mai bine, au înscris pe o minge deviată. Apoi am profitat de eliminarea din tabăra lor. Am pus presiune fantastică, ne-am creat ocazii, dar nu am fructificat decât una dintre ele. Mă bucur că băieţii au înţeles, la pauză, cum trebuie să tratăm meciul. Nu ştiu dacă să mă bucur sau să fiu trist.
Şi nouă ne-au lipsit o serie de jucători azi. O mare parte dintr ei au fost titulari. De aici şi începutul nostru mai slab, pe o lipsă de încredere. Am fi putut câştiga, dar n-am fost inspiraţi în faţa porţii. Ar fi fost important să câştigăm azi, în faţa unui adversar valoros. Sunt sigur că îşi vor regla, pe parcurs, lucrurile care au mers mai puţin bine până acum.
Nu ne gândim la play-off. Vrem să scoatem maximum din fiecare joc. S-a văzut că nu suntem atât de inspiraţi la finalizare, de la începutul campionatului. Trebuie să luăm neapărat puncte din partidele următoare şi să nu ne îmbătăm cu apă rece. Obiectivul nostru e salvarea de la retrogradare. Vrem să creştem şi ca joc, şi ca rezultate”, a spus Emil Săndoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

REDNIC, SUPĂRAT DUPĂ REMIZA CU CHINDIA

Mircea Hednic (58 de ani), proaspăt instalat pe banca celor de la Viitorul, a comentat egalul reuşit de echipa sa în deplasare cu Chindia Târgovişte, scor 1-1.„Puriul” a comentat ieşirea hazardată a lui Valentin Cojocaru, soldată cu eliminarea goalkeeper-ului, şi a trimis săgeţi spre predecesorul Ruben Alfonso de la Barrera […]