Zilele Inspectoratului Şcolar Dâmboviţa

Ş.E.
0 0

inspectoratul scolarAnul acesta, pentru prima dată în istoria instituţiei, Inspectoratul Şcolar Dâmboviţa organizează Zilele Inspectoratului Şcolar Dâmboviţa, în perioada 12-14 mai 2016.
„Din dorinţa de a ne construi o identitate instituţională şi de a inaugura tradiţia celebrării valorilor dâmboviţene din mediul educaţiei, vă propunem evenimentul Zilele Inspectoratului Şcolar Dâmboviţa, în perioada 12-14 mai 2016. Gândim acest moment prin parcurgerea câtorva activităţi dedicate, la care vă invităm să reflectaţi şi să vă exprimaţi intenţia de a participa. Cu acest prilej şi pentru a stimula emulaţia în învăţământul dâmboviţean, începând cu anul Şcolar 2015-2016, Inspectoratul Şcolar instituie Premiul de Excelenţă în Educaţie „Prof. MIHALACHE DRĂGHICEANU” care se va acorda, pe baza unor criterii specifice, unor Şcoli şi cadre didactice cu performanţe deosebite în activitate. Ne dorim ca profesorii şi şcolile premiate să fie adevărate modele de reuşită şi exemple de urmat, motiv pentru care performanţele lor trebuie să fie puse în evidenţă şi valorificate pentru o dezvoltare sustenabilă a societăţii româneşti”, se arată pe site-ul IŞJ Dâmboviţa.
PROGRAMUL MANIFESTĂRILOR ANIVERSARE INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN DÂMBOVIŢA 12-14 MAI 2016
Joi, 12 mai 2016: Reiterarea etapelor de mare însemnătate pentru istoria învăţământului dâmboviţean – prezentare; Inaugurarea Sălii de conferinţe a ISJ „Prof. Mihalache Drăghiceanu”; Vernisajul expoziţiei de fotografie „Şcoli dâmboviţene de ieri şi de azi”, cu contribuţia Complexului Muzeal „Curtea Domnească” din Târgovişte; Conferinţă cu tema: „Abordări europene privind managementul educaţional” (invitaţi din Ministerul Educaţiei, autorităţi locale şi judeţene, reprezentanţi ai Inspectoratelor Şcolare Judeţene din ţară, cadre didactice universitare, foşti şi actuali inspector şcolari – moderator prof. univ. dr. Ion Stegăroiu, UVT); Ceremonia de decernare a Premiilor de excelenţă în Educaţie „Prof. Mihalache Drăghiceanu” -ediţia I
Vineri, 13 mai 2016: Prezentare de carte „Şcoala dâmboviţeană Secolul XVIII-1948”, Marian Curculescu, Mihai Oproiu, Editura Transversal, 2015; Expoziţie de carte – autori cadre didactice din Judeţul Dâmboviţa; Târgul Ofertelor Educaţionale pentru liceele Judeţului Dâmboviţa, an şcolar 2016-2017 – prezentare generală în Corpul K- Universitatea Valahia; Concert aniversar – Corul Universităţii Valahia „Apassionato”.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Biciclist, accidentat pe DJ 720 A

Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană a fost victima unui accident de circulaţie. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că un conducător auto de 45 de ani, din judeţul Prahova, în timp ce se deplasa pe DJ 720 […]