WELCOME BACK, DRAGAN! CS Municipal Târgovişte – CS Dinamo Bucureşti 3-0 (25-13, 25-18, 25-19)

Mihai ROŞOIU
0 0

Voleibalistele lui Dragan Nesic au făcut unul dintre cele mai bune meciuri stagionale chiar în faţa echipei care le-au oferit posibilitatea de a spera, din nou, la locul 2. Dinamo a venit la Târgovişte după ce învinsese cSm Bucureşti şi părea o nucă greu de spart de către dâmboviţence. Şi aşa a fost. Sau a fost până aproape de jumătatea primului set, atunci când a stat aproape de vicecam-pioană. La 12-12, ceva neobişnuit s-a petrecut. Revenirea bucureştenceleor de 8-12, l-a scos din sărite pe Dragan Nesic, iar sârbul a izbucnit ca niciodată. Şi-a întors privirea către public şi a început să strige: „Haideţi, încurajaţi-le, strigaţi. E echipa voastră, a oraşului!”. Oamenii din tribune parcă s-au trezit dintr-un somn lung şi au început să aplaude timid la început, iar Diana Calotă şi-a început recitalul. A servit o dată şi a făcut punct. Lumea a aplaudat şi mai tare, iar Nesic nu i-a slăbit pe fani, obligându-i să rămâne conectaţi. Şi Diana a continuat să servească, Maia Collar şi Sara Klisura să tragă ca din tun, Trică să plaseze mingile în sectoarele neacoperite din terenul advers, Sobo să blocheze, Cebic să se arunce după fiecare minge, până când tabela a arăta 24-12. A fost una dintre cele mai frumoase serii văzute în Polivalenta târgovişteană la un meci de volei. A fost momentul în care publicul a fost unul cu echipa, iar de la acel moment totul a părut o simplă joacă de copii pentru jucătoarele CSM-ului.
Descătuşate de temeri, dâmboviţencele au făcut puncte superbe, s-au bătut pentru fiecare minge şi au câştigat următoarele două seturi într-o manieră pe care o vezi doar la echipele mari, care-şi distrug adversarele fără milă şi cu multă siguranţă.
3-0 şi speranţă. Târgoviştea a trecut pe locul 2, dar adversara directă pentru argint nu a jucat decât aseară, după închiderea ediţiei. CSM-ul Bucureştilor a dat piept cu actuala şi viitoarea campioană a României pe teren propriu şi după ce formaţia municipalităţii din Capitală a capotat cu Dinamo, n-ar fi exclus ca scenariul să se repete şi în derby-ul etapei cu Volei Alba Blaj.
Pentru trupa antrenată de Dragan Nesic şi Atanas Lazarov au punctat: Colar Millagros -17, Sara Klisura -14, Alexandra Şobo -8, Alexandra Trică -8, Diana Calotă (cpt) -5 şi Roxana Ivanof -5.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

FABULOS CĂTĂLIN CRISTEA A CUCERIT CUPA ROMÂNIEI LA BOX

Boxerul nostru Cătălin Cristea, triplu campion naţional de seniori, a cucerit medalia de aur la Cupa României, categoria 91 kg, învingându-l în finală pe favoritul gazdelor Vitalie Mirza! Pugiliştii pregătiţi de maestrul Nicu Tamaş au mai obţinut două medalii, una de argint la categoria 52 kg prin Ştefan Gabriel şi […]