Voleibalistele CSM-ului au detonat şi a doua „bombă” CS Municipal Târgovişte – CSM Bucureşti 3 – 2 (25-22, 22-25, 25-5, 20-25, 16-14)

Mihai ROŞOIU
0 0

voleiCine ar fi crezut? Echipei de volei a Târgoviştei nu i se acordau prea multe credite înaintea meciurile cu CSM Bucureşti, în opinia specialiştilor, formaţia din Capitală ar fi trebuit să prindă semifinalele Diviziei A1 cu lotul pe care şi l-a făcut în iarnă, numai că eşecurile înregistrate în prima jumătate a campionatului au atârnat foarte greu, iar bucureştencele au terminat destul de jos în clasament.
Victoria obţinută dramatic cu o zi înainte de meciul al doilea de către CSM Târgovişte îi făcuse pe aceeaşi specialişti să privească mai atent către gruparea dâmboviţeană, iar partida de duminică seara avea o altă încărcătură.
Spre deosebire de prima confruntare, când s-au dezmeticit abia în setul al treilea, târgoviştencele au început foarte bine şi s-au impus în primul set la 22. Oaspetele au remonatat rapid şi au arătat că nu renunţă la statutul de mare favorită cu una, cu două. A treia manşă însă a fost una de povestit nepoţilor, pentru că Târgoviştea şi-a umilit adversara, administrându-i un catgoric 25-5 !!!
Se părea că CSM-ul nostru va câştiga mai clar decât în prima zi, dar calculele făcute la prima vedere nu sunt întotdeauna cele corecte. „Capitalistele” şi-au revenit şi au egalat situaţia, trimiţând partida, ca şi sâmbătă, în decisiv.
Ultimul set a fost atât de echilibrat încât spectatorii au renunţat la confortul scaunelor din Polivalentă şi au privit tot „thriller-ul” în picioare. S-a mers cap la cap, dar până la urmă, cu o forţare de mare echipă Târgoviştea a reuşit să facă afurisita diferenţă de două puncte şi să câştige al doilea joc al seriei pentru Challenge Cup.
Meciul trei se va juca pe 26 aprilie, la Dobroeşti, iar dacă bucureştencele se vor impune va avea loc un al patrulea joc pe 27, tot în sala trupei din Capitală. În caz de egalitate se dispută o confruntare decisivă, în Polivalenta din Târgovişte.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dan Fleşeriu: "încă nu am realizat NIMIC"! Antrenorul vicecampioanei s-a bucurat de victoria echipei sale, însă anunţă un meci infernal la Târgovişte

Dan Fleşeriu era euforic după meciul câştigat de echipa sa pe terenul favoritei din Alba Iulia. Totuşi, tehnicianul grupării dâmboviţene a ţinut cu tot dinadinsul să plece rapid spre Târgovişte pentru a pregăti jocul al doilea, programat joi, 17 aprilie, cel mai probabil de la ora 18.00: „Ne-am bucurat suficient […]