Virgil Guran, preşedinte PNL Dâmbovita: „Nu alegerile fac rău, ci nerespectarea regulilor!”

Pe măsură ce creşte numărul zilnic de infectări cu noul coronavirus, cresc în intensitate şi vocile care contestă oportunitatea organizării scrutinului parlamentar din 6 decembrie, din motive de ordin sanitar.
Le-a răspuns preşedintele PNL Dâmboviţa, Virgil Guran, consilier al primului-ministru pe probleme de securitate naţională PNL. Acesta a argumentat că organizarea alegerilor este o necesitate pentru asigurarea stabilităţii în Parlament şi că nu exercitarea votului reprezintă un risc epidemiologic,cu condiţia respectării măsurilor de siguranţă.
„Nu alegerile fac rău, ci nere-spectarea unor reguli. Alegerile, veţi vedea, nu înseamnă mai mult contact cu oamenii decât se întâmplă la supermarket. Măsurile pe care le vor lua autorităţile vor fi de aşa natură încât să reducă, pe cât se poate, posibilitatea de infectare. Alegerile sunt absolut necesare pentru o democraţie, pentru a se termina instabilitatea din Parlament”, a declarat liderul PNL Dâm-boviţa, Virgil Guran.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PRO România susţine testarea imediată pentru COVID a întregii populaţii

„Guvernul PNL a eşuat când a asigurat oamenii că vor avea ce pune pe masă familiilor. Sunt mulţi români în pericol de a rămâne fără venituri” a declarat Oana Vlăducă, prima pe lista PRO România Dâmboviţa pentru Senat. A mai acuzat că, pe lângă criza sanitară prost gestionată, PNL a […]