VICTORIE PENTRU MATEI BUCURA

Mihai ROŞOIU
0 0

Tenismenul Matei Bucura a fost de neoprit la ediţia din acest an a Cupei Ceramus Tennis lnstinct, găzduită de oraşul Câmpulung Muscel.
Micuţul sportiv de la CS Târ-govişte a încheiat pe primul loc concursul destinat categoriei U10. Tenismenul coordonat de Sorin Erlic a devenit învingător după ce l-a învins în finală pe Rareş Dumitrache (fav. 2 – ACS MS Team Bucureşti), cu 4-2, 4-0.
Plecat din postura de favorit 1, sportivul clubului nostru a avut liber în primul tur, iar apoi, în sferturi l-a învins pe Daniel Muşat (Tenis Club Piteşti), cu 4-1, 4-0, iar în semifinale a dat de pământ cu Tudor Matei (av. 4 – CS Tenis Comesad), cu 4-2, 4-0.
În finala concursului, Matei Bucura şi-a arătat din nou superioritatea şi a trecut la pas de tenismenul de la ACS MS Team Bucureşti.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

S-A APROBAT NOUL PROTOCOL PENTRU COMPETIŢII

Vineri, 25 septembrie 2020, Comitetul de Urgenţă al FRF a aprobat noul protocol care reglementează desfăşurarea competiţiilor fotbalistice în contextul pan-demiei COVlD-19.Actualizarea documentului vine ca urmare a modificării şi completării ordinului comun al Ministerului Tineretului şi Sportului şi al Ministerului Sănătăţii.Modificările sunt în ceea ce priveşte numărul de persoane ce […]