VICTORIE MARE Sorana Cîrstea s-a calificat în optimile de finală ale turneului din Dubai

Mihai ROŞOIU

soranaSorana Cîrstea a reuşit să se califice în optimile de finală ale turneului din Dubai, după ce a obţinut o victorie importantă împotriva semifina-listei de la Australian Open, Sloane Stephens. Americanca în vârstă de doar 19 ani este revelaţia circuitului WTA în ultimul an, ea ocupând în acest moment locul 16 în clasament.
Românca a reuşit să se impună după două ore de joc şi trei seturi, scor 5-7, 6-2, 6-3. Pentru accederea în turul doi, Cîrstea va primi 18.500 de dolari şi 60 de puncte WTA. Ea se va întâlni în optimi cu învingătoarea dintre Sara Errani (7 WTA) şi Julia Georges (20 WTA).
„Am luptat pentru fiecare punct şi am reuşit să înving o jucătoare cu un potenţial imens”, a spus Cîrstea.
„Cîrstea a jucat evident mai bine decât mine. Pe măsură ce meciul curgea în favoarea ei, simţeam tot mai multe frustrări”, a declarat Sloan Stevens.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

"Prima Casă" devine "Noua Casă" şi de aici începe circul

Dacă mai aveaţi o speranţă în ce priveşte cumpărarea unei locuinţe prin programul „Prima Casă”, puteţi să vă luaţi adio. Acesta va fi transformat în „Noua Casă”, destinat doar pentru achiziţia de locuinţe noi. Acum, însă, apare o problemă. Nu a fost definit termenul de locuinţă nouă. Aceasta poate fi […]