VICTORIE IMPORTANTĂ ÎN „ŞTEFAN CEL MARE” Dinamo Bucureşti – CS Municipal Târgovişte 1-3 (26:24, 17:25, 20:25, 13:25)

Mihai ROŞOIU

Municipal a obţinut o victorie normal pe terenul lui Dinamo, însă n-a fost chiar simplu pentru trupa dâmboviţeană. Fără Calotă în prima garnitură, Municipalul a şchiopătat serios în primul set. A fost o manşă cu urcuşuri şi coborâşuri, iar Târgoviştea a dat senzaţia că poate învinge fără probleme, însă la 15-10 în favoarea elevelor lui Dragan Nesic, ceva s-a rupt. Atacul nu a mai mers la fel de bine şi dinamovistele au reuşit să recupereze şi să treacă la conducere, ajungând să aibă patru mingi de set. Culmea, la acel rezultat s-au trezit jucătoarele CSM-ului care au recuperat şi au egalat situaţia. Din păcate, tot efortul a fost în zadar pentru bucureştencele au izbutit să obţină următoarele două puncte şi implicit setul.
Jocul s-a schimbat odată cu intrarea Dianei Calotă şi a Biancăi Mitrănescu. Cele două completate excelent de către Alexandra Trică, cea mai bună jucătoare a CSM-ului în jocul din Capitală au reuşit să pună ordine în jocul, iar lucrurile au început să se aşeze pe făgaşul normal. Punct după punct târgoviştencele au revenit şi au izbutit să egalezesituaţia, după care totul a fost la discreţia lor. Rezultatele poztive din următoarele seturi au venit normal pe fondul jocului bun al celor trei şi renaşterea Maiei Collar, care a izbutit câteva puncte spectaculoase şi importante.
Au fost două victorii consecutive în play-off pentru CS Municipal, care se pregăteşte pentru un duel infernal cu Blajul, cea mai valoroasă echipă a României.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

EŞECURI PENTRU JUNIORII CHINDIEI

Sezonul 2016-2017 din Liga Elitelor s-a reluat cu etapa a 17-a a competiţiei, la ambele categorii de vârstă. CS U Craiova a fost una dintre performerele rundei, ambele echipe ale clubului câştigând bătăliile de duminică, de la „Aeroport”, contra Chindiei Târgovişte. Primii au intrat pe teren juniorii U17, lideri înaintea […]