VICTORIA CARE POATE ADUCE BRONZUL CSM-ULUI UVT Agroland – CSM Târgovişte 1-3 (25-20,20-25,22-25,18-25)

Mihai ROŞOIU

UVT Agroland Timişoara a fost învinsă de CSM Târgovişte, în etapa a opta din play-off-ul Diviziei A1, şi nu mai are nicio şansă matematică la locul al patrulea. Agro a început foarte bine partida de la sala UVT, a câştigat primul set, a reuşit o revenire spectaculoasă în cel de-al treilea act, dar nu a luat niciun punct la final. CSMT, cu Milgros Collar în mare formă (27 puncte), s-a impus cu 3-1 şi a urcat pe poziţia a treia a clasamentului.
Agroland a început perfect meciul cu echipa de lângă Turnul Chindiei. S-a distanţat după cel de-al doilea time-out tehnic la opt puncte (de la 16-12 la 21-13) şi a lăsat impresia că poate controla partida.
CSM Târgovişte a oferit o replică serioasă în următorul act, al cărui scenariu a fost similar, dar cu rolurile inversate. „Agro” a încercat să revină de la 17-24, dar nu a reuşit să câştige decât trei puncte. Actul al treilea a fost cel mai spectaculos al partidei. CSM Târgovişte s-a distanţat destul de uşor, 13-7. Agroland a revenit, e egalat la 14 s-a distanţat la 21-16, după care nu a mai reuşit decât un punct până la finalul setului, având şase erori până la final: una de pasare, două la serviciu şi trei la atac.
Ultimul act a fost fără istoric şi a curs în favoarea echipei vizitatoare. CSM Târgovişte a condus pe final şi la nouă lungimi (24-15) şi a plecat, din nou, cu toate punctele de la Timişoara.
Formula de start utilizată de Bogdan Paul: Diana Cărbuneanu – 14 puncte (2 aşi, 1 blocaj), Roxana Bacşiş – 13 puncte (1 as, 2 blocaje), Diana Balintoni – 1 punct, Andrea Lakovic – 15 puncte, Andreea Petra – 11 puncte (4 blocaje), Daniela Lupescu – 13 puncte (2 aşi, 1 blocaj) şi Mihaela Ozun – libero. Au mai intrat Ariana Pîrv, Petruţa Orlandea şi Daria Popa-Calotă. Sursa: volei-timisoara.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

40.000 de sancţiuni contravenţionale, aplicate de poliţiştii din Dâmboviţa în primele trei luni ale acestui an

În perioada ianuarie – martie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au aplicat 40.218 sancţiuni contravenţionale, a căror valoare se ridică la 8.532.000 lei. Din totalul acestora, 5.346 au fost la Legea 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică, 418 la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor […]