Urban Titu E gol cu Fortuna 2 Brazi

A.l.
0 0

sportDin diferite motive, Urban Titu (C2) n-a putut evolua cu Conpet Ploieşti
(C6).
In acest fel, trupa antrenată de Nicu Croitoru şi Vasile „Grecu” Constantin a jucat la Nucet, pe terenul GSA, cu Fortuna Brazi (Onoare – Prahova). Meciul s-a terminat la egalitate, 4-4 (2-1). Pentru Urban au marcat: Săndulescu 2, Chirie şi Stoica.
Cei doi antrenori de la Urban Titu au trimis în teren următoarea garnitură: Dumitrescu – Dan, Butoi, Lică, Mirescu – Penescu, Dicu, Lambă, Ciocotoiu – Roman, Săndulescu. Au mai jucat: Andrei – Tudose, Datcă, Stoica, Mihăilescu, Anghel, Chiric, Mitrea.
Cele două echipe s-au mai întâlnit în această iarnă tot la Nucet. O dată a câştigat Fortuna 2 Brazi (antrenor Sorin Cornea), cu 4-0. în al doilea meci s-a înregistrat acelaşi scor, dar pentru Urban Titu.
Sâmbătă, 23 februarie, Urban Titu va juca cu C.S. Conţeşti. Meciul va avea loc pe terenul din Branişte. Partida cu Inter Clinceni a fost anulată.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

F.C. Municipal Târgovişte A pierdut fără să dezamăgească

În amicalul cu C.S. Afumaţi (scor 0-1, Vlada), F.C. Municipal Târgovişte n-a jucat rău. Dar în multe momente a suferit de timiditate ofensivă. Mândru, Dragnea şi Enescu au „dansat” în treimea adversă, dar fără eficienţă. Municipal a arătat prospeţime, forţă şi o notă de sobrietate. Au fost şi multe perioade […]