Unirea Câmpina – F.C. Municipal Târgovişte 0-0. APĂRARE BETON

A.l.
0 0

fcmStadionul IRA, teren apreciabil, timp friguros, spectatori 100. Şuturi spre poartă 4-5, pe spaţiul porţii 3-3, cornere 8-3.
Au arbitrat: Marian Barbu 5,5 – Gabriel Boncz 5,5 (ambii din Făgăraş), Lucian Ilieş 6,5 (Braşov). Observatori F.R.F.: Viorel Sandu şi Victor Cruceană (Bucureşti).
Cartonaşe galbene: Ruptureanu, Şaucă, Camara -Banu, Zegheru, Lungeanu.
Unirea: Anghelache 6,5 – Ruptureanu 5,5 (57 – Savu 5,5) Lungu 6, B. Şandru 6,5, Stanca 6,5 – Şaucă 6 (87 A. Neagu), Dumitru 6,5 (46 -Stăncescu 6), Dobrinoiu (cpt.) 5,5, Băcioiu 6,5, Liuba 6 (65 -Bica 5,5) – Camara 6,5. Rezervă neutilizată-Stroescu. Antrenori: Florin Stăncioiu, Cosmin Păvălache, Marius Pălăceanu.
Municipal: Zegheru 7 -Banu 6, Coman 6,5, Anghel 6,5, Cernea 6 – Popa 6 (95 -Daia), Gâldău 6,5, Timofte 7 (70 – D. Neagu 6,5), Grigore 6 (79 – Lungeanu 6), Enescu 6 -Dragnea 6,5 (90 – Mândru). Rezerve neutilizate: Zgâmbău -Tudorache, Mădăran. Antrenor Gigi Manea.
A fost o confruntare fără goluri, dar cu multe momente de suspans la cele două porţi. Niciunul dintre jucătorii aflaţi în câmpul de joc nu şi-a confirmat apetitul pentru gol. Amfitrionii au început în atac şi, în minutul 1, şutul trimis de Liuba a fost respins de Cernea. Vizitatorii joacă mai cursiv. Sunt ceva mai incisivi. Grigore şi Timofte încearcă pase filtrate către Dragnea. Apărătorii centrali Lungu şi B. Şandru au de furcă cu insistentul atacant târgoviştean.
în minutul 19, Dobrinoiu şutează puternic, dar Zegheru se află la post. Extrema dreaptă Şaucă este rapid, dar nu găseşte drumul spre poarta lui Zegheru.
Jocul se linişteşte. Iese din monotonie în minutul 27, când cornerul executat de Grigore şi săritura falsă a lui Dragnea l-au pus în dificultate pe Lungu, care era să introducă balonul în propria poartă. Noroc cu intervenţia lui Anghelache, care a evitat autogolul.
La poarta cealaltă, Şaucă (39), din unghi, a şutat imprecis peste buturile apărate de Zegheru. Camara (40) este periculos în careul târgoviştean, dar este blocat bine de Coman şi balonul s-a dus în corner.
Unirea Câmpina a marcat, în minutul 14 şi 37, prin africanul Camara, dar prima oară a fost surprins în ofsaid de asistentul Lucial Ilieş, iar a doua oară a faultat în atac, infracţiune văzută de centralul Marian Barbu. La ambele faze a centrat Şaucă.
După pauză „tunarii” târgovişteni au atacat mai cu tupeu şi au avut mai multe ocazii.
Apărătorii centrali Coman şi Anghe l-au neutralizat pe incomodul Camara, care a stat ca un ghimpe în coasta apărării târgoviştene.
Duelurile sunt aprige, închizătorii Gâldău şi Timofte sunt adevărate „tampoane” în calea atacurilor câmpinene. Pe contră Dragnea (52) îl serveşte pe Banu, dar şutul acestuia din poziţie bună, se duce aiurea.
Jocul se încinge. Duelurile sunt aprige. în multe rânduri jucătorii parcă sunt certaţi cu precizia.
în minutul 54 s-a consumat o fază litigioasă. Grigore a centrat, dintr-o lovitură liberă, balonul l-a depăşit pe Gâldău, a ajuns la Coman care a finalizat cu o precizie lovitura de cap, dar de la margine a venit semnalizarea asistenutului Lucian Ilieş, care a indicat ofsaid. N-aş băga mâna în foc că a fost aşa!
Imediat, l-a poarta cealaltă, Zegheru se remarcă la şutul tras de Dobrinoiu (55). Apoi, Liuba (59) a centrat înşelător şi Anghel a respins de pe linia porţii.
în minutul 70, la un duel aerian, Timofte se ciocneşte de Savu şi părăseşte terenul cu comoţie cerebrală. După ce a primit îngrijiri la marginea terenului, a fost transportat cu Salvarea la spitalul din Câmpina, apoi la Ploieşti. Municipalfcm.
practică un joc exact, fără competiţii. Dragnea rupe ritmul cu şarjele sale imprevizibile. Jocul com-binativ de la mijlo-cut terenului a permis învăluirile lui Popa, infiltrările tăioase ale lui Enescu şi apariţiile lui Gâldău. în treimea târgovişteană zbaterile lui Camara şi Bica n-au avut sorţi de izbândă în faţa trioului Anghel, Coman, Gâldău. Africanul merita un cartonaş roşu în minutul 92, când l-a lovit cu cotul în faţă pe Banu. A fost iertat de Barbu, care i-a arătat doar „galben”.
Până atunci Coman (88) a ratat o ocazie imensă. La centrarea lui Enescu, de la 7 m, a şutat puternic peste poarta lui Anghelache. Ratare monumentală!
Municipal putea învinge la Câmpina dacă Mândru, din degajarea lui Cernea, îl învingea pe Anghelache, în minutul 95.
Echipa finanţată de Ghiorghi Zotic a avut siguranţă în apărare şi consistenţă în atac. A combinat la mijlocul terenului, unde s-a putut desfăşura. Şi-a aşezat jocul cu calm, dar n-a bătut plasa porţii lui Anghelache.
Câmpinenii nu s-au descurcat deloc în păienjenişul apărării târgoviştene, care a fost beton. Adevărul este că elevii lui Florin Stăncioiu au fost întâmpinaţi de un forcing ucigător şi un presing incomod când voiau să construiască.
Fost jucător şi antrenor la Câmpina, Gigi Manea s-a ţinut de cuvânt şi echipa sa n-a pierdut. Este un tip calculat, hotărât şi precis în acţiuni. Vrea să facă, împreună cu Ghiorghi Zotic, o echipă tânără şi valoroasă, care să demoleze ierarhii.
Jucătorul meciului Radu Zegheru.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Mihai Răzvan Ungureanu, preşedintele Forţei Civice, îşi netezeşte drumul către Cotroceni. A reînviat Alianţa Dreptate şi Adevăr

Vasile Blaga, preşedinte PDL, despre Mihai Răzvan Ungureanu: „Nu ne plac plagiatorii” Trădarea, datul din coate, lipsa de scrupule, indiferenţa faţă de soarta poporului şi atenţia acordată doar clientelei politice sunt caracteristicile majorităţii politicienilor români. Poporul român este de două ori fraier. O dată fiindcă este credul, luând de bun […]