Undă verde pentru realizarea studiului de fezabilitate şi proiectării Drumului Expres Găeşti – Târgovişte – Ploieşti

In cadrul unei a doua etape a vizitei premierului Ludovic Orban în Dâmboviţa, derulată la Găeşti, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a semnat contractul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate şi a Proiectului Drumului Expres Găeşti – Târgovişte – Ploieşti.
Cu acest prilej, prim-ministrul Orban, la rândul său fost ministru al Transporturilor, a declarat că drumul expres care „va tăia” judeţul de la vest la est, făcând conexiunea între A1 şi Autostrada Bucureşti – Ploieşti, va include centura rutieră ocolitoare a Oraşului Găeşti. Orban a mai spus că are în vedere semnarea cât mai rapidă a contractului de proiectare şi execuţie la DN 71, pentru lărgire la patru benzi şi modernizare între Bâldana şi Târgovişte, pentru care licitaţia este în desfăşurare, precum şi a contractului pentru modernizare DN 71 de la Târgovişte până la Sinaia. Tot legat de infrastructura rutieră a judeţului, urmează să fie lansată licitaţia pentru DN 7, lărgire la patru benzi, între Bâldana şi Titu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PUCIOASA VS CORNEŞTI ÎN PRIMUL TUR AL CUPEI ROMÂNIEI

Departamentul Competiţii a realizat împerecherea echipelor pe baza criteriului geografic în turul 1 al fazei naţionale a Cupei României, ediţia 2020-2021. Cele 30 de dueluri din această fază a competiţiei, programate miercuri, 9 septembrie, de la ora 16:30, sunt următoarele:” ACS Minerul Costeşti – CS Viitorul Dăeşti” CS Jiul Rovinari […]