UN NOU SUCCES ÎN AMICALE CSM Târgovişte – VK Beroe Stara Zagora 3-0 (25-23, 25-17, 25-14)

Mihai ROŞOIU
0 0

Cu zece zile înainte de debutul oficial în noul sezon competiţional, echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte a susţinut un nou meci de verificare. Adversara formaţiei noastre a fost VK Beroe Stara Zagora, echipă pe care elevele lui Valerijan Luka au înfruntat-o şi la revenirea din cantonamentul din Turcia şi pe care au învins-o la Kazanlîc cu scorul de 3-0.
La fel ca şi în partida precedentă, jucătoarele noastre s-au impus la zero, cu Cu zece zile înainte de debutul oficial în noul sezon competiţional, echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte a susţinut un nou meci de verificare. Adversara formaţiei noastre a fost VK Beroe Stara Zagora, echipă pe care elevele lui Valerijan Luka au înfruntat-o şi la revenirea din cantonamentul din Turcia şi pe care au învins-o la Kazanlîc cu scorul de 3-0.
La fel ca şi în partida precedentă, jucătoarele noastre s-au impus la zero, cu

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ASTRO-FEST2D18 Târgovişte Festival Internaţional de Astronomie

Astăzi începe Festivalul Internaţional de Astronomie -ASTRO-FEST 2018 Târgovişte, un eveniment dedicat Centenarului Marii Unirii şi rolului pe care astronomia la avut în realizarea Unirii, precum şi împlinirii a 25 de ani de la înfiinţarea Societăţii Astronomice Române de Meteori. La eveniment participă entităţi fizice şi juridice din toate provinciile […]