UN LOC MAI SUS

Mihai ROŞOIU
0 0

Sorana-CarsteaSorana Cîrstea ocupă locul 29 în clasamentul mondial individual

Târgovişteanca Sorana Cîrstea continuă să reprezinte cel mai bine tenisul românesc la nivel mondial. În această săptămână, sportiva dâmboviţeană va poposi pe locul 29 mondial, chiar dacă nu a participat la vreun turneu. Sorana se află de mai multe zile în Statele Unite ale Americii, acolo unde va participa la mai multe turnee importante. Tenismena se pregăteşte în aceste zile cu Gil Reyes, fostul preparator fizic al lui Andre Agassi şi unul dintre oamenii care au contribuit din plin la ascensiunea sa.
Monica Niculescu a urcat 17 locuri în clasamentul mondial profesionist de tenis (WTA) după victoria obţinută sâmbătă la Florianopolis, în Brazilia. România are în continuare 4 fete între primele 100, toate în Top 60.
Între locurile 100 şi 200 avem 3 fete: Alexandra Cadanţu, care a coborât două poziţii, până pe 119, Edina Gallovits, care a coborât 13 locuri, până pe 150 şi Andreea Mitu, care a coborât 6 locuri, până pe
169. Între locurile 200-300 avem 6 jucătoare. Prima este Raluca Olaru, care a coborât 3 locuri şi e acum pe 218. Este urmată de Cristina Dinu, care a coborât tot 3 poziţii şi e acum pe 249, de Elena Bogdan, care e pe 260 (în coborâre 6 locuri), de Mădălina Gojnea, care a urcat o poziţie, pe 275, de Laura Andrei, care a coborât 6 poziţii şi e pe 299, şi de Mihaela Buzărnescu, ajunsă pe locul 300, în coborâre 9 poziţii.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ATENŢIE LA VIZELE ANUALE

Cea de a doua competiţie, CUPA ROMÂNIEI, a început, acum urmează campionatul cu partea a doua – returul… Pentru a participa la jocurile oficiale, toate echipele trebuie să se prezinte la sediul A.J.F. DÂMBOVIŢA cu carnetele de legitimare şi CNP-urile pentru aplicarea vizei pe anul 2013. Mai sunt destule echipe […]