UN DÂMBOVIŢEAN ÎN NAŢIONALA LUI PIŢURCA!

Mihai ROŞOIU
0 0

Mihai BălaşaMihai Bălaşa a fost convocat la prima echipă a României pentru stagiul de pregătire de la Estepona.

Mihai Bălaşa este ultimul dâmboviţean care a primit cel mai frumos cadou la început de an. Fostul elev al lui Ciprian Prisăcaru evoluează acum pentru Viitorul Constanţa, iar prestaţiile sale din actualul sezon i-au atras atenţia lui Victor Piţurcă, selecţionerul con-vocându-l pe dâmboviţean pentru stagiul de pregătire din Spania, ce se va desfăşura în perioada 27 ianuarie – 7 februarie.
Fotbaliştii convocaţi vor evolua în amicalul împotriva Poloniei, programat la Malaga în ziua de 2 februarie, de la ora 21:45. După acest meci, mai mulţi dintre jucători vor pleca înapoi la cluburi sau, dacă vor fi chemaţi, vor trece la naţionala U21, care, pe 6 februarie, va disputa la Tiraspol un meci amical contra reprezentativei similare a Republicii Moldova, anunţă frf.ro.
Alături de cei care vor rămâne la Estepona vor sosi pe 4 februarie fotbaliştii legitimaţi în străinătate, dar şi cei ai Stelei, care vor completa lotul pentru amicalul cu Australia, de pe 6 februarie, de la ora 21:00, la Marbella.
Lotul convocat de Victor
Piţurcă:
Portari: Silviu Lung jr. (Astra), Alexandru Buzbuchi (Viitorul), Cristian Bălgrădean (Dinamo) Fundaşi: Alexandru Măţel (Astra), Constantin Nica, Dragoş Grigore, Srgian Luchin (toţi de la Dinamo), Valerică Găman, Ştefan Bărboianu (ambii de la Astra), Mihai Bălaşa (Viitorul), Laszlo Sepsi (CFR Cluj) Mijlocaşi: Ionuţ Neagu (Oţelul), Mihai Răduţ, Dan Nistor, Alexandru Maxim (toţi de la Pandurii), Alexandru Mateiu (FC Braşov), Liviu Antal, Nicolae Stanciu (ambii de la FC Vaslui), Aurelian Chiţu (Viitorul) Atacanţi: Constantin Budescu (Astra), Gheorghe Grozav (Petrolul), Marius Alexe (Dinamo), Denis Alibec (Viitorul).

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PARACLIS ARHIEPISCOPAL ŞI MITROPOLITAN -TÂRGOVIŞTE

Joi, 17 ianuarie 2013, Înaltpreas-finţitul Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit NlFON, alături de un sobor de preoţi şi diaconi, a săvârşit Sfânta Liturghie, cu ocazia hramului bisericii „Sf. Antonie cel Mare”, Paraclis Arhiepiscopal şi Mitropolitan, important moment bisericesc la care au participat numeroşi credincioşi din Municipiul Târgovişte. În cuvântul său de […]