Tinerii social-democraţi din Târgovişte se reunesc în cadrul Conferinţei de alegeri

I.B.
0 0

psdAlegerile pentru conducerile organizaţiilor comunale, orăşeneşti, municipale ale PSD Dâmboviţa sunt în plină desfăşurare, iar proiectele propuse de către candidaţi sunt dintre cele mai interesante. Candidaţii îşi propun promovarea de proiecte pentru cetăţeni şi o clasă politică interesată să rezolve problemele oamenilor. Acelaşi lucru vor să-l facă şi tinerii de la PSD Târgovişte, vineri, 28 august, atunci când urmează să se desfăşoare alegerile pentru conducerea Organizaţiei Municipale de Tineret a PSD Târgovişte. Conferinţa va avea loc la Clubul Studenţilor din Târgovişte şi sunt aşteptaţi 451 de delegaţi: „Mâine, 28 august, la Clubul Studenţilor din Târgovişte, începând cu ora 18:00 va avea loc Conferinţa de alegeri a Organizaţiei Municipale de Tineret a PSD Târgovişte. A fost stabilit un regulament, vor fi 451 de delegaţi, orice membru îşi va putea depune candidatura iar votul va fi secret… Un alt eveniment major care va avea loc pe 9 septembrie şi priveşte Conferinţa TSD Dâmboviţa ce se va desfăşura la Casa de Cultură a Sindicatelor. Şi aici am stabilit un regulament şi se vor putea depune candidatura până în ultima clipă. Sunt mai mulţi aspiranţi pentru toate funcţiile. Candidaturi depuse oficial până la acest moment nu există” a declarat Liviu Vasilescu, preşedinte TSD Dâmboviţa. Pe 9 septembrie vor avea loc alegeri şi în cadrul TSD Dâmboviţa unde vor participa 741 de delegaţi.
Conferinţa Organizaţiei Municipale a Pensionarilor din PSD a avut loc
În data de 26 august 2015, a avut loc Conferinţa Municipală a Pensionarilor din Organizaţia Judeţeană a Partidului Social Democrat, în cadrul căreia s-a ales noua conducere. Au participat, din partea Biroului Permanent Judeţean al PSD, Adrian Ţuţuianu, preşedinte PSD Dâmboviţa şi al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Cristian Daniel Stan, preşedintele Organizaţiei Municipale Târgovişte a PSD şi primar interimar al Municipiului Târgovişte, senatorii Leonardo Badea, Valentin Calcan, deputatul lonuţ Săvoiu şi Claudia Gilia, preşedintă a Organizaţiei Judeţene a Femeilor Social Democrate. În cadrul Conferinţei a fost prezentat raportul privind activitatea Organizaţiei Municipale a Pensionarilor din PSD (OPSD) pentru perioada ianuarie 2013- august 2015, de către preşedintele acesteia – domnul Nicolae Vitiuc. Au fost evidenţiate acţiunile politice şi organizatorice derulate cu scopul susţinerii Organizaţiei Municipale a PSD, atât în campaniile electorale din ultimii doi ani, cât şi în toate celelalte activităţi. De asemenea, s-a insistat asupra acţiunilor iniţiate şi derulate de OPSD pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă persoanele vârstnice din Municipiul Târgovişte.
S-au readus în atenţie măsurile luate de guvernul condus de Victor Ponta în sprijinul pensionarilor: indexarea anuală a pensiilor conform prevederilor legale, mărirea plafonului pensiilor sociale la 400 lei, amnistia fiscală pentru mai multe categorii sociale, inclusiv pensionari, return-area banilor reţinuţi ilegal de la pensionari la plata CAS, reducerea TVA la produsele alimentare, precum şi înlăturarea restricţiei privind posibilitatea cumulării pensiei cu salariul.
Delegaţii la Conferinţa Municipală a Pensionarilor din PSD Târgovişte au ales cu majoritatea voturilor componenţa noii conduceri. Pentru funcţia de preşedinte a fost ales Ştefan loniţă, iar pentru Biroul de conducere al OPSD au mai fost desemnaţi 18 membri: şapte vicepreşedinţi, un secretar şi zece membri.
Noul Preşedinte al OPSD Târgovişte, Ştefan loniţă, absolvent al Facultăţii de Drept şi al Cursurilor Postuniversitare de Drept lnternaţional, şi-a construit cariera profesională atât în domeniul siguranţei naţionale, cât şi în calitate de consilier al unor senatori dâm-boviţeni. După trecerea în rezervă, în anul 2005, a devenit membru al PSD şi a activat în cadrul PSD Dâmboviţa.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

JUNIORI DE ELITĂ ÎN FOTBALUL INTERN

Intitulate Liga Elitelor U19 şi Liga Elitelor U17, cele două competiţii vor aduna la start, pentru fiecare categorie de vârstă, cele mai bune 24 echipe din ţară împărţite în câte două serii geografice. În plus, în Liga Elitelor U17 vor evolua şi echipele celor două Centre Regionale de Excelenţă de […]