TESTĂRI PENTRU ARBITRI DE LIGA A II-A

Mihai ROŞOIU
0 0

În această săptămână, arbitrii de Liga 2 au susţinut testele fizice. Pentru a evita deplasările lungi, arbitrii au fost testaţi în două centre: la Cluj-Napoca şi la Centrul Naţional de Fotbal de la Buftea.
Lotul pentru Liga 2 numără 74 arbitri, 29 de centrali şi 45 de asistenţi, o parte dintre aceştia fiind însă deja în circuit pentru partidele din play-off-ul Ligii 2, iar unii au absentat fiind accidentaţi. La testările din această săptămână au participat 26 de arbitri de centru şi 43 de arbitri asistenţi. Toţi au susţinut testele fizice păstrând o distanţă minimă de 3 metri între ei.
Conform Protocolului medical, în fiecare oraş în care se va disputa un meci de fotbal va fi alocat un arbitru de rezervă, în cazul în care unul dintre cei patru arbitri din brigada desemnată pentru meciul respectiv nu va putea participa.
Arbitrii au fost deja testaţi RT -PCR, unii dintre ei urmând să fie delegaţi la meciurile de baraj pentru Liga 3. Testarea se va repeta la fiecare 14 zile, iar costurile acestor teste vor fi suportate integral de Federaţia Română de Fotbal.
Săptămâna viitoare sunt programate testele fizice pentru arbitrii de Liga 3.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

EURO U19 ÎN 2021

Campionatul European U19, turneu final pe care îl va găzdui România, va avea loc între 30 iunie şi 13 iulie 2021, informează FRF.Euro U19 din 2021 ce va avea loc în România va reuni 8 echipe, urmând să se dispute un total de 15 partide.Reprezentativa tricoloră U19 pregătită de Daniel […]