Teren de antrenament nou pentru FC Chindia şi juniorii clubului

Reprezentanţii Primăriei Târgovişte şi ai Federaţiei Române de Fotbal au participat la inaugurarea terenului de fotbal cu gazon sintetic din vecinătatea Complexului Turistic de Nataţie, care va găzdui antrenamentele echipierilor FC Chindia dar şi ale grupelor de juniori.
Alături de primarul Cristian Stan şi de viceprimarul Cătălin Rădulescu, au fost preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Corneliu Ştefan, şi Ciprian Prisăcaru, directorul Complexului Turistic şi de Nataţie, FRF fiind reprezentată de preşedintele Răzvan Burleanu, directorul tehnic Mihai Stoichiţă şi secretarul general Gabriel Bodeanu. Nu au lipsit preşedintele FC Chindia, Marcel Ghergu şi Emil Săndoi. „Parteneriatul nostru cu FRF nu se termină astăzi, la momentul inaugurării; este un parteneriat pe 10 ani, de natură să aducă beneficii deosebite, pe de o parte sportivilor profesionişti, pe de altă parte iubitorilor de sport, de fotbal, în special. Investiţia de astăzi reprezintă numai o parte din ceea ce înseamnă proiectele pe care administraţia locală le derulează în această zonă. In următoarele 2 luni, vor debuta şi lucrările la noul parc, pe care-l vom realiza exact în prelungirea acestui teren de fotbal, un parc de 5 hectare, pe fonduri europene, cel mai mare parc construit în Târgovişte în ultimii 40 de ani. Totodată, avem depus la Compania

Naţională de Investiţii încă un proiect pentru o altă bază sportivă vizavi de acest teren. Şi la stadionul „Eugen Popescu” continuă investiţiile şi, dacă totul decurge aşa cum ne dorim, anul viitor Târgoviştea va avea un stadion cochet şi vom asigura FC Chindia condiţiile pe care trebuie să le aibă o echipă care participă în prima ligă”, a spus cu acest prilej primarul Cristian Stan.
Terenul are o suprafaţă de peste 9500 metri pătraţi iar ca dotări sistem de iluminat, tribună de 300 de locuri, putând găzdui inclusiv desfăşurarea în condiţii excelente a meciurilor oficiale de fotbal juniori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Coordonator Pro România Dâmboviţa: "Nu vom fi decor în acest Consiliu Judeţean!"

Adrian Ţuţuianu, coordonator Pro România Dâmboviţa, a apreciat constituirea Consiliului Judeţean drept un moment important pentru perioada următorilor patru ani. I-a felicitat pe toţi membrii acestui for, cu un plus pentru colegii de partid: „Un gând aparte pentru cei patru colegi ai mei care vor face parte din Consiliul Judeţean […]