Târgul INDAGRA, ediţia XXIII-a, poate fi vizitat până duminică, inclusiv

0 0

Începând de astăzi, odată cu deschiderea oficială a INDAGRA 2018 – Târg internaţional de produse şi echipamente din domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei, fermierii au posibilitatea să viziteze cel mai mare târg de profil din România. Evenimentul este organizat de către ROMEXPO în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie a României, sub Înaltul Patronaj al Preşedintelui României şi se va desfăşura în perioada 31 octombrie-4 noiembrie 2018 la Centrul Expoziţional ROMEXPO.
În cadrul expoziţiei, autorităţile aflate în subordinea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale vor organiza o serie de conferinţe ce vor avea ca principale teme: dezvoltarea rurală, schimbarea generaţiilor în agricultură, dezvoltarea mediului rural şi a agriculturii din România prin PAC post 2020, sprijinul financiar acordat fermierilor de către APIA prin măsurile din PNDR gestionate, precum şi sprijinul financiar acordat prin PNDR pentru dezvoltarea tinerilor fermieri, creşterea producţiei de peşte pentru consumatorii români.
Astfel, joi,1 noiembrie 2018, începând cu ora 10:00, în sala Madgearu din cadrul Romexpo, Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional pentru Pescuit şi Afaceri Maritime va organiza conferinţa de promovare a POPAM 2014-2020 iar vineri, 2 noiembrie 2018, ora 12:00, sala Madgearu, Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale va organiza conferinţa „Dezvoltarea rurală -element fundamental al competitivităţii economice şi al coeziunii la nivelul Uniunii Europene”. În cadrul evenimentului vor fi dezbătute teme de interes pentru sectorul agricol şi de dezvoltare rurală precum: schimbarea generaţiilor în agricultură, perspectivele dez-voltarii mediului rural şi a agriculturii din Romania prin PAC post 2020, finanţările nerambursabile acordate fermierilor, procesatorilor, antreprenorilor şi autorităţilor publice din România.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Rata şomajului înregistrat în Dâmboviţa a coborât la 4,74% în luna septembrie

La sfârşitul lunii septembrie 2018, în evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa erau înregistraţi 9074 şomeri (din care 4222 femei), rata şomajului fiind de 4,74 %. Comparativ cu luna precedentă, când rata şomajului a fost de 4,83 %, acest indicator a înregistrat o scădere cu 0,09 puncte […]