TÂRGOVIŞTEA VA AVEA CEL MAI MODERN BAZIN DE ÎNOT DIN ROMÂNIA

0 0

baza de agrementLucrările la Bazinul de înot sunt foarte avansate, faţă de nivelul la care trebuia să se situeze la acest moment. Este vorba despre 33% din stadiul de execuţie al întregului proiect. Iniţial, termenul final era stabilit pentru toamna acestui an. La insistenţele conducerii Primăriei Municipiului Târgovişte, ritmul de lucru este mult mai alert, mai ales că vremea permite acest lucru. Dată fiind situaţia actuală, primarul Gabriel Boriga a dat asigurări că, în iunie, târgoviştenii şi nu numai se vor putea bucura de acest complex.
„Complexul Turistic şi de Nataţie este una dintre cele mai importante investiţii ale municipiului Târgovişte, pe fonduri europene şi nu numai. Datorită faptului că timpul ne permite, se lucrează în ritm susţinut, deşi este luna ianuarie. Aici va fi cel mai modern bazin de înot olimpic din România, bazin care va fi omologat de Federaţia Internaţională de Nataţie, un bazin unde se vor organiza competiţii de până la nivelul Campionatelor Europene de Nataţie şi Polo. De asemenea, va fi dotat cu toate dependinţele necesare pentru a funcţiona în condiţii de super igienă şi super normalitate într-o Europă a anului 2014. Lucrarea la bazin este gata 50%, dar cel mai important lucru este că structura de rezistenţă a fost terminată, iar acoperişul, care este o noutate în materie, este în curs de execuţie. Per ansamblu, Complexul Turistic este undeva la 33% gata. Şi aici nu mă refer doar la bazin, ci şi la ceea ce urmează să se întâmple: vom avea două terenuri de fotbal, trei terenuri de tenis şi unul de baschet, vom avea un amfiteatru cu 150 de locuri, o parcare de 250 de locuri, terase, cafenele, restaurante, ceainării, pizzerii, dar, nu în ultimul rând, perla coroanei, dacă vreţi, un aqua-land care se va întinde pe două hectare. Sper să inaugurăm această investiţie atât de necesară Târgoviştei şi judeţului Dâmboviţa din punct de vedere economic, turistic şi al atractivităţii, în vara anului 2014. Aşadar, de acum încolo, toate lucrurile se vor derula mult mai repede. Ceea ce era mai greu deja s-a terminat. Lucrarea se află puţin în faţa graficului de execuţie, iar constructorul îşi face treaba cu seriozitate”, a declarat Gabriel Boriga.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cea mai rentabilă afacere: prieteni de închiriat

Doamne, ce nu fac singurătatea şi lipsa de comunicare din oameni! în prezent lipsa de comunicare a devenit cea mai rentabilă afacere în Japonia. în ultimi ani au apărut, ca ciupercile după ploaie, firme care închiriază cu ora oameni dispuşi să joace rolul de prieten sau prietenă. Pe vremuri, după […]