Târgoviştea are capacitatea de a fi capitală de regiune

florin popescu interviuPreşedintele PDL Dâmboviţa, deputatul Florin Popescu, a vorbit despre perspectiva regionalizării, susţinând că Târgoviştea trebuie să fie capitală de regiune, aceasta fiind singura persepectivă care poate asigura dezvoltarea viitoare a judeţului.
Florin Popescu a vorbit şi despre lupta care se dă între judeţe pentru atragerea structurilor regionale şi a declarat că „este datoria autorităţilor dâmboviţene, politice şi executive, să se implice pentru a demonstra capacitatea Târgoviştei de a fi capitală de regiune”.
Târgoviştea a fost capitală a Ţării Româneşti, are o poziţie geografică avantajoasă şi trebuie făcute demersuri pentru a nu se mai ajunge la situaţia din anii ’60, când ajunsese un orăşel subjugat, din punct de vedere economic, Ploieştiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Moreni, Reabilitarea termică a blocurilor, o prioritate

Constantin Dinu, primarul municipiului Moreni, a enumerat reabilitarea termică a blocurilor de locuinţe printre priorităţile administraţiei locale: „Pentru a demara cât mai repede reabilitarea termică a blocurilor, intenţionăm să facem încă din 2013 studiul de fezabilitate şi proiectele. – a precizat primarul Constantin Dinu. Reabilitarea termică înseamnă facturi mai mici […]