Târgoviştea are capacitatea de a fi capitală de regiune

0 0

florin popescu interviuPreşedintele PDL Dâmboviţa, deputatul Florin Popescu, a vorbit despre perspectiva regionalizării, susţinând că Târgoviştea trebuie să fie capitală de regiune, aceasta fiind singura persepectivă care poate asigura dezvoltarea viitoare a judeţului.
Florin Popescu a vorbit şi despre lupta care se dă între judeţe pentru atragerea structurilor regionale şi a declarat că „este datoria autorităţilor dâmboviţene, politice şi executive, să se implice pentru a demonstra capacitatea Târgoviştei de a fi capitală de regiune”.
Târgoviştea a fost capitală a Ţării Româneşti, are o poziţie geografică avantajoasă şi trebuie făcute demersuri pentru a nu se mai ajunge la situaţia din anii ’60, când ajunsese un orăşel subjugat, din punct de vedere economic, Ploieştiului.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Moreni, Reabilitarea termică a blocurilor, o prioritate

Constantin Dinu, primarul municipiului Moreni, a enumerat reabilitarea termică a blocurilor de locuinţe printre priorităţile administraţiei locale: „Pentru a demara cât mai repede reabilitarea termică a blocurilor, intenţionăm să facem încă din 2013 studiul de fezabilitate şi proiectele. – a precizat primarul Constantin Dinu. Reabilitarea termică înseamnă facturi mai mici […]