Târgovişte: Teren de fotbal omologat UEFA, funcţional în două-trei săptămâni

0 0

Terenul de fotbal cu gazon sintetic, amenajat în imediata vecinătate a Complexului Turistic de Nataţie de Primăria Târgovişte, în parteneriat cu Federaţia Română de Fotbal, va fi finalizat în maxim trei săptămâni, a dat asigurări primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan. Acesta a urmărit calitatea lucrărilor, aspect deosebit de important ţinând cont că terenul la fi omologat UEFA, pentru a putea găzdui meciuri oficiale a nivel de juniori şi tineret.
„În imediata vecinătate a Complexului Turistic de Nataţie, administraţia publică locală este pe cale de a finaliza o investiţie importantă pentru sportul dâmboviţean. Este vorba despre o bază de antrenament dedicată în principal micilor fotbalişti târgovişteni, dar şi echipei Chindia Târgovişte. Este o bază de antrenament cu un gazon sintetic, o investiţie realizată de către Primăria Târgovişte în parteneriat cu Federaţia Română de Fotbal. Suprafaţa de joc este omologată UEFA. După ce se va lipi urmează să se adauge nisipul şi granulele, astfel încât în două-trei săptămâni să putem discuta despre finalizarea acestei baze sportive. Aceasta va avea şi instalaţie de nocturnă, cu gradene, vor fi bănci pentru rezerve, va putea găzdui inclusiv meciuri oficiale la nivel de juniori şi de tineret”, a precizat primarul Cristian Stan.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Târgovişte: Grupa mică "Piticot", de la Grădiniţa nr. 3 cu program prelungit, intră în scenariul 3

Miercuri a fost aprobată Hotărârea nr. 34/30 septembrie a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, privind reîncadrarea în scenariul de funcţionare al unei unităţi de învăţământ din judeţul Dâmboviţa.Este vorba despre trecerea, până pe 8 septembrie, în scenariul 3 pentru grupa mică „Piticot”, de la Grădiniţa nr. 3 cu program […]