TÂRGOVIŞTE – SE PRIMESC, ÎN CONTINUARE, CERERI PENTRU SUBVENŢIA LA ENERGIE ELECTRICĂ

becPersoanele cu posibilităţi materiale reduse pot depune, în continuare, solicitări la Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Târgovişte pentru acordarea subvenţiei la energia electrică.
Potrivit raportului statistic întocmit de această Direcţie, la finalul lunii noiembrie s-au înregistrat 368 de solicitări, iar la finele lunii decembrie, alte 49. Data limită este 20 martie 2014. Cetăţenii care depun actele până pe data de 20 a lunii intră în plată cu data de 1 a lunii respective. Cei ce depun după data de 20 a lunii intră în plată cu data de 1 a lunii următoare.
S-a recurs la acordarea acestei subvenţii ţinându-se cont de faptul că societatea care furniza energie termică a intrat în procedură de insolvenţă, iar cetăţenii au fost nevoiţi să recurgă la alte metode pentru a-şi încălzi apartamentele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CREŞTE DURATA ÎNVĂŢĂMÂNTULUI OBLIGATORIU

Se menţine în continuare durata studiilor de 4 ani, atât pentru ciclul gimnazial, cât şi pentru cel liceal. Durata învăţământului obligatoriu creşte de la 10 la 11 ani, prin introducerea clasei pregătitoare şi prin menţinerea duratei de 4 ani a liceului. Prin urmare, învăţământul obligatoriu va fi format din clasa […]